Wedstrijd afgelopen, Debreceni VSC 1(3), Alashkert 2(1).
  • 125'
    Strafschoppenserie afgelopen, Debreceni VSC 1(3), Alashkert 2(1).
  • PENALTY GEMIST!

• 125'
    Penalty wordt gered! Sodiq Fatai (Alashkert) mist deze geweldige kans, Schot met rechts gered in de linkerbenedenhoek.

DOELPUNT DEBRECEN!

DOELPUNT ALASHKERT!

• 123'
    Doelpunt! Debreceni VSC 1(2), Alashkert 2. Antonio Mance (Debreceni VSC) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbovenhoek.
  • 122'
    Penalty gemist. Slecht genomen penalty van Mimito Biai (Alashkert) Schot met rechts bijna raak, maar te ver naar links. Mimito Biai kan hier niet tevreden mee zijn.

• 17'
      Doelpunt! Debreceni VSC 0, Alashkert 1. Kopbal van Vitali Ustinov (Alashkert) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Robinson Flores met een voorzet uit een corner.
  • 17'
    Corner voor Alashkert. De bal gaat via Balázs Megyeri over de achterlijn.
  • 17'
    Schot met links van David Khurtsidze (Alashkert) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Robinson Flores.
  • 15'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Agdon (Alashkert) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van David Khurtsidze.
  • 14'
    Taron Voskanyan (Alashkert) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 14'
    Overtreding van Stefan Loncar (Debreceni VSC).
  • 11'
    David Khurtsidze (Alashkert) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 11'
    Overtreding van Meldin Dreskovic (Debreceni VSC).
  • 11'
    Doelpoging van Agdon (Alashkert)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Daniel Carrillo.
  • 9'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de linkerpaal! Schot met links van Christian Manrique (Debreceni VSC) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied. Op aangeven van Alexandros Kyziridis.
  • 8'
  • 7'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure David Khurtsidze (Alashkert).
  • 4'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Alexandros Kyziridis (Debreceni VSC) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek. Op aangeven van Stefan Loncar.
  • 3'
    Agdon (Alashkert) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 3'
    Overtreding van Oleksandr Romanchuk (Debreceni VSC).
  • 2'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Balázs Dzsudzsák (Debreceni VSC) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Alexandros Kyziridis.
  •
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Mimito Biai (Alashkert) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Robinson Flores.