Wedstrijd afgelopen, Eintracht Frankfurt 6, HJK Helsinki 0.

Tweede helft afgelopen, Eintracht Frankfurt 6, HJK Helsinki 0.
  • 90' +2
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Timothy Chandler (Eintracht Frankfurt) vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant gaat links naast het doel.
  • 90' +1
    Schot met rechts van Niels Nkounkou (Eintracht Frankfurt) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Paxten Aaronson.

DOELPUNT FRANKFURT!

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Eintracht Frankfurt 4, HJK Helsinki 0.

• 45' +2
      Doelpunt! Eintracht Frankfurt 4, HJK Helsinki 0. Kopbal van Tuta (Eintracht Frankfurt) van heel dichtbij in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Farès Chaïbi met een voorzet uit een corner.
  • 45' +1
    Corner voor Eintracht Frankfurt. De bal gaat via Pyry Soiri over de achterlijn.
  • 45' +1
    Doelpoging van Ansgar Knauff (Eintracht Frankfurt)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 45'
    Corner voor Eintracht Frankfurt. De bal gaat via Aapo Halme over de achterlijn.
  • 45'
    Doelpoging van Tuta (Eintracht Frankfurt)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 44'
    Corner voor Eintracht Frankfurt. De bal gaat via Joona Toivio over de achterlijn.
  • 41'
      Matti Peltola (HJK Helsinki) krijgt een gele kaart.
  • 41'
    Matti Peltola (HJK Helsinki) gaat naar de grond, maar de scheidsrechter gaat er niet in mee en geeft aan dat er doorgespeeld moet worden.
  • 40'
    Corner voor HJK Helsinki. De bal gaat via Tuta over de achterlijn.
  • 39'
    Matti Peltola (HJK Helsinki) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 39'
    Overtreding van Farès Chaïbi (Eintracht Frankfurt).
  • 38'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Farès Chaïbi (Eintracht Frankfurt) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Hrvoje Smolcic.
  • 37'
    Corner voor Eintracht Frankfurt. De bal gaat via Matti Peltola over de achterlijn.
  • 37'
    Kopbal van Junior Dina Ebimbe (Eintracht Frankfurt) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Farès Chaïbi met een voorzet.
  • 37'
    Corner voor Eintracht Frankfurt. De bal gaat via Lucas Lingman over de achterlijn.
  • 33'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Ansgar Knauff (Eintracht Frankfurt) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Tuta met een voorzet.

• 29'
      Doelpunt! Eintracht Frankfurt 3, HJK Helsinki 0. Schot met rechts van Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek.
  • 29'
    Doelpoging van Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 29'
    Doelpoging van Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Mario Götze.
  • 29'
    Doelpoging van Ansgar Knauff (Eintracht Frankfurt)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Omar Marmoush.
  • 28'
      Topi Keskinen (HJK Helsinki) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 28'
    Overtreding van Topi Keskinen (HJK Helsinki).
  • 28'
    Tuta (Eintracht Frankfurt) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

• 26'
      Doelpunt! Eintracht Frankfurt 2, HJK Helsinki 0. Schot met rechts van Robin Koch (Eintracht Frankfurt) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Farès Chaïbi met een voorzet uit een corner.
  • 26'
    Corner voor Eintracht Frankfurt. De bal gaat via Jesse Öst over de achterlijn.
  • 26'
    Schot met rechts van Farès Chaïbi (Eintracht Frankfurt) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 25'
      Miro Tenho (HJK Helsinki) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 25'
    Overtreding van Miro Tenho (HJK Helsinki).
  • 25'
    Omar Marmoush (Eintracht Frankfurt) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 22'
  • 21'
    Schot met rechts van Junior Dina Ebimbe (Eintracht Frankfurt) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Omar Marmoush.