Tweede helft afgelopen, FC Midtjylland 5, Omonia Nicosia 1.
      Veljko Simic (Omonia Nicosia) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
    Overtreding van Veljko Simic (Omonia Nicosia).
  • 90' +1
    Paulinho (FC Midtjylland) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 88'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Paulinho (FC Midtjylland) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Oliver Sørensen met een voorzet.
  • 84'
  • 83'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Andronikos Kakoullis (Omonia Nicosia).

DOELPUNT MIDTJYLLAND!

• 45' +2
      Doelpunt! FC Midtjylland 3, Omonia Nicosia 1. Schot met rechts van Franculino Djú (FC Midtjylland) vanaf de rechterkant van het doelgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Paulinho.
  • 45' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Paulinho (FC Midtjylland) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Aral Simsir.
  • 45'
    Kopbal van Cho Gue-Sung (FC Midtjylland) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Paulinho met een voorzet.
  • 43'
    Overtreding van Armin Gigovic (FC Midtjylland).
  • 43'
    Roman Bezus (Omonia Nicosia) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.

DOELPUNT OMONIA!

• 30'
      Doelpunt! FC Midtjylland 1, Omonia Nicosia 1. Schot met rechts van Andronikos Kakoullis (Omonia Nicosia) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Roman Bezus met een steekpass.

• 26'
    Doelpunt! FC Midtjylland 1, Omonia Nicosia 0. Cho Gue-Sung (FC Midtjylland) benut de penalty met een Schot met rechts in de linkerbenedenhoek.
  • 24'
      Fouad Bachirou (Omonia Nicosia) krijgt een gele kaart.
  • 23'
      Andronikos Kakoullis (Omonia Nicosia) krijgt een gele kaart.
  • RODE KAART!

• 23'
      Ioannis Kousoulos (Omonia Nicosia) krijgt een rode kaart.
  • 23'
    Strafschop veroorzaakt door Ioannis Kousoulos (Omonia Nicosia) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 23'
    Strafschop FC Midtjylland. Charles lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 18'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Cho Gue-Sung (FC Midtjylland) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Kristoffer Olsson met een voorzet uit een corner.
  • 17'
    Corner voor FC Midtjylland. De bal gaat via Adam Matthews over de achterlijn.
  • 16'
      Adam Matthews (Omonia Nicosia) krijgt een gele kaart vanwege hands.
  • 16'
    Hands van Adam Matthews (Omonia Nicosia).
  • 14'
    Overtreding van Roman Bezus (Omonia Nicosia).
  • 14'
    Aral Simsir (FC Midtjylland) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 13'
    Schot met links van Franculino Djú (FC Midtjylland) gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt in het midden van het doel.
  • 13'
    Schot met links van Franculino Djú (FC Midtjylland) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Juninho.
  • 12'
    Schot met rechts van Charles (FC Midtjylland) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Kristoffer Olsson met een voorzet.
  • 12'
    Overtreding van Fouad Bachirou (Omonia Nicosia).
  • 12'
    Aral Simsir (FC Midtjylland) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 11'
    Schot met links van Franculino Djú (FC Midtjylland) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Cho Gue-Sung.
  • 10'
    Corner voor Omonia Nicosia. De bal gaat via Stefan Gartenmann over de achterlijn.
  • 10'
    Doelpoging van Roman Bezus (Omonia Nicosia)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Fouad Bachirou.
  • 8'
    Buitenspel Omonia Nicosia. Andronikos Kakoullis met de pass, maar Loizos Loizou staat buitenspel.
  • 7'
    Schot met rechts van Andronikos Kakoullis (Omonia Nicosia) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Jan Lecjaks.
  • 7'
    Doelpoging van Willy Semedo (Omonia Nicosia)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Roman Bezus.
  • 6'
    Doelpoging van Franculino Djú (FC Midtjylland)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Charles met een kopbal.
  • 4'
    Doelpoging van Aral Simsir (FC Midtjylland)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Franculino Djú.
  • 4'
    Doelpoging van Charles (FC Midtjylland)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Cho Gue-Sung.