Wedstrijd afgelopen, HJK Helsinki 2, PAOK Saloniki 3.

• 90' +10
      Tweede helft afgelopen, HJK Helsinki 2, PAOK Saloniki 3.

DOELPUNT HJK!

• 90' +8
    Doelpunt! HJK Helsinki 2, PAOK Saloniki 3. Bojan Radulovic (HJK Helsinki) benut de penalty met een Schot met rechts in het midden van het doel.
  • 90' +6
    Beslissing VAR: penalty HJK Helsinki.
  • 90' +4
    Corner voor HJK Helsinki. De bal gaat via William Troost-Ekong over de achterlijn.
  • 90' +4
    Strafschop veroorzaakt door William Troost-Ekong (PAOK Saloniki) met een handsbal in het strafschopgebied.

DOELPUNT PAOK!

• 90' +3
      Doelpunt! HJK Helsinki 1, PAOK Saloniki 3. Schot met links van Brandon Thomas (PAOK Saloniki) van heel dichtbij in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Taison.
  • 90' +2
    Corner voor PAOK Saloniki. De bal gaat via Jesse Öst over de achterlijn.
  • 90' +2
    Schot met rechts van Vieirinha (PAOK Saloniki) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Giannis Konstantelias.
  • 90' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Giannis Konstantelias (PAOK Saloniki) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Brandon Thomas met een kopbal.
  • 88'
    Overtreding van Aleksi Paananen (HJK Helsinki).
  • 88'
    Magomed Ozdoev (PAOK Saloniki) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 86'
    Buitenspel PAOK Saloniki. Abdul Baba met de pass, maar Taison staat buitenspel.
  • 84'
       Wissel bij PAOK Saloniki. Vieirinha komt in het veld voor Kiril Despodov.
  • 83'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Aleksi Paananen (HJK Helsinki) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Lucas Lingman uit een corner.
  • 83'
    Corner voor HJK Helsinki. De bal gaat via Tomasz Kedziora over de achterlijn.
  • 82'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Giannis Konstantelias (PAOK Saloniki) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Abdul Baba.

• 54'
      Doelpunt! HJK Helsinki 1, PAOK Saloniki 1. Kopbal van Konstantinos Koulierakis (PAOK Saloniki) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Kiril Despodov met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 53'
    Overtreding van Pyry Soiri (HJK Helsinki).
  • 53'
    Abdul Baba (PAOK Saloniki) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 52'
    Schot met rechts van Andrija Zivkovic (PAOK Saloniki) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Thomas Murg.
  • 51'
    Schot met rechts van Bojan Radulovic (HJK Helsinki) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Hassane Bandé.
  • 49'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de linkerpaal! Schot met rechts van Bojan Radulovic (HJK Helsinki) van buiten het strafschopgebied. Op aangeven van Geórgios Kanellópoulos met een steekpass na een snelle counter.
  • 49'
    Corner voor PAOK Saloniki. De bal gaat via Joona Toivio over de achterlijn.
  • 48'
    Doelpoging van Mbwana Samatta (PAOK Saloniki)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Kiril Despodov met een voorzet.
  • 48'
  • 48'
    Kopbal van Stefan Schwab (PAOK Saloniki) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Andrija Zivkovic met een voorzet.
  • 48'
    Overtreding van Kristopher Da Graca (HJK Helsinki).
  • 48'
    Kiril Despodov (PAOK Saloniki) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 46'
    Kopbal van Theocharis Tsingaras (PAOK Saloniki) gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt in het midden van het doel.
  • 46'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Kopbal van William Troost-Ekong (PAOK Saloniki) vanuit het midden van het strafschopgebied. Op aangeven van Kiril Despodov met een voorzet uit een corner.
  • 46'
    Corner voor PAOK Saloniki. De bal gaat via Kristopher Da Graca over de achterlijn.
  • 46'
    Schot met rechts van Kiril Despodov (PAOK Saloniki) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Tomasz Kedziora met een voorzet.