Tweede helft afgelopen, KAA Gent 2, Maccabi Tel Aviv 0.
    Corner voor Maccabi Tel Aviv. De bal gaat via Davy Roef over de achterlijn.
  • 90' +3
    Dor Peretz (Maccabi Tel Aviv) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.

DOELPUNT GENT!

• 90' +1
    Doelpunt! KAA Gent 2, Maccabi Tel Aviv 0. Tarik Tissoudali (KAA Gent) benut de penalty met een Schot met rechts in de rechterbenedenhoek.
  • 90'
      Derrick Luckassen (Maccabi Tel Aviv) krijgt een gele kaart.
  • 89'
      Ofir Davidzada (Maccabi Tel Aviv) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 89'
      Eran Zahavi (Maccabi Tel Aviv) krijgt een gele kaart.
  • 89'
    Strafschop veroorzaakt door Ofir Davidzada (Maccabi Tel Aviv) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 89'
    Strafschop KAA Gent. Tarik Tissoudali lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 88'
       Wissel bij Maccabi Tel Aviv. Osher Davida komt in het veld voor Joris van Overeem.
  • 87'
    Buitenspel KAA Gent. Tarik Tissoudali met de pass, maar Andrew Hjulsager staat buitenspel.
  • 87'
    Kopbal van Dor Peretz (Maccabi Tel Aviv) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Gabi Kanichowsky met een voorzet.
  • 86'
    Gabi Kanichowsky (Maccabi Tel Aviv) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 86'
    Overtreding van Ismaël Kandouss (KAA Gent).
  • 85'
    Buitenspel Maccabi Tel Aviv. Joris van Overeem met de pass, maar Eran Zahavi staat buitenspel.
  • 85'
       Wissel bij KAA Gent. Matias Fernandez-Pardo komt in het veld voor Gift Orban.
  • 83'
    Hands van Gift Orban (KAA Gent).
  • 81'
    Joris van Overeem (Maccabi Tel Aviv) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 81'
    Overtreding van Matisse Samoise (KAA Gent).
  • 79'
    Corner voor Maccabi Tel Aviv. De bal gaat via Julien De Sart over de achterlijn.
  • 79'
    Doelpoging van Eran Zahavi (Maccabi Tel Aviv)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Dor Peretz.
  • 79'
    Doelpoging van Eran Zahavi (Maccabi Tel Aviv)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Milson.
  • 77'
    Doelpoging van Andrew Hjulsager (KAA Gent)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Tarik Tissoudali.
  • 75'
    Buitenspel Maccabi Tel Aviv. Nir Bitton met de pass, maar Dor Turgeman staat buitenspel.
  • 74'
    Milson (Maccabi Tel Aviv) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 74'
    Overtreding van Archie Brown (KAA Gent).
  • 74'
       Wissel bij Maccabi Tel Aviv. Ofir Davidzada komt in het veld voor Roy Revivo.
  • 74'
       Wissel bij Maccabi Tel Aviv. Avishay Cohen komt in het veld voor Yvann Maçon.
  • 73'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Julien De Sart (KAA Gent) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel uit een corner.
  • 72'
    Kopbal van Gift Orban (KAA Gent) gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Ismaël Kandouss.
  • 72'
    Corner voor KAA Gent. De bal gaat via Roi Mishpati over de achterlijn.
  • 71'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Eran Zahavi (Maccabi Tel Aviv) van heel dichtbij gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Gabi Kanichowsky met een voorzet uit een corner.
  • 70'
    Corner voor Maccabi Tel Aviv. De bal gaat via Matisse Samoise over de achterlijn.
  • 70'
    Schot met rechts van Tarik Tissoudali (KAA Gent) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Julien De Sart met een kopbal.
  • 70'
    Doelpoging van Julien De Sart (KAA Gent)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Sven Kums.
  • 69'
      Yvann Maçon (Maccabi Tel Aviv) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 69'
    Overtreding van Yvann Maçon (Maccabi Tel Aviv).
  • 69'
    Andrew Hjulsager (KAA Gent) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 68'
  • 68'
  • 67'
    Doelpoging van Tsuyoshi Watanabe (KAA Gent)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Sven Kums met een voorzet.
  • 67'
       Wissel bij Maccabi Tel Aviv. Dor Turgeman komt in het veld voor Dan Biton.
  • 67'
       Wissel bij KAA Gent. Andrew Hjulsager komt in het veld voor Malick Fofana.
  • 66'
  • 66'
    Malick Fofana (KAA Gent) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 65'
    Doelpoging van Dan Biton (Maccabi Tel Aviv)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Dor Peretz.
  • 63'
    Corner voor KAA Gent. De bal gaat via Yvann Maçon over de achterlijn.
  • 61'
  • 60'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Tsuyoshi Watanabe (KAA Gent).
  • 59'
    Doelpoging van Ismaël Kandouss (KAA Gent)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Sven Kums met een voorzet.
  • 59'
    Corner voor KAA Gent. De bal gaat via Roy Revivo over de achterlijn.
  • 57'
  • 57'
    Schot met rechts van Julien De Sart (KAA Gent) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Archie Brown.
  • 56'
    Schot met rechts van Eran Zahavi (Maccabi Tel Aviv) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Yvann Maçon.
  • 55'
  • 55'
    Schot met rechts van Dor Peretz (Maccabi Tel Aviv) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Dan Biton.
  • 53'
    Davy Roef (KAA Gent) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 53'
    Buitenspel Maccabi Tel Aviv. Milson met de pass, maar Dan Biton staat buitenspel.
  • 52'
  • 52'
    Schot met rechts van Eran Zahavi (Maccabi Tel Aviv) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant en van grote afstand werd gestopt boven in het midden van het doel.
  • 51'
      Ismaël Kandouss (KAA Gent) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 51'
    Milson (Maccabi Tel Aviv) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 51'
  • 50'
      Omri Gandelman (KAA Gent) krijgt een gele kaart.
  • 50'
    Eran Zahavi (Maccabi Tel Aviv) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 50'
  • 48'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Archie Brown (KAA Gent) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Sven Kums met een voorzet uit een corner.
  • 47'
    Corner voor KAA Gent. De bal gaat via Derrick Luckassen over de achterlijn.
  • 46'
  • 46'
  • 45'
      Tweede helft begint KAA Gent 1, Maccabi Tel Aviv 0.

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, KAA Gent 1, Maccabi Tel Aviv 0.
  • 45' +1
    Doelpoging van Archie Brown (KAA Gent)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Malick Fofana.
  • 45'
    Roy Revivo (Maccabi Tel Aviv) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45'
  • 42'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Tsuyoshi Watanabe (KAA Gent) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel uit een corner.