Tweede helft afgelopen, Lille 2, NK Rijeka 1.
    Overtreding van Ivan Lepinjica (NK Rijeka).
  • 90' +3
    Jonathan David (Lille) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +2
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Toni Fruk (NK Rijeka) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog.
  • 90' +2
    Schot met rechts van Niko Jankovic (NK Rijeka) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Ivan Smolcic.
  • 90' +2
    Schot met rechts van Toni Fruk (NK Rijeka) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Veldin Hodza met een voorzet.
  • 90' +2
    Doelpoging van Matej Mitrovic (NK Rijeka)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ivan Smolcic met een kopbal.
  • 90' +1
    Corner voor NK Rijeka. De bal gaat via Alexsandro Ribeiro over de achterlijn.
  • 90' +1
    Doelpoging van Niko Jankovic (NK Rijeka)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Bruno Goda.