Live verslag Shamrock - Ferencváros

DOELPUNT FERENCVáROS!

• 29'
      Doelpunt! Shamrock Rovers 0, Ferencváros 1. Schot met links van Kristoffer Zachariassen (Ferencváros) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Barnabás Varga.
  • 28'
    Hands van Barnabás Varga (Ferencváros).
  • 26'
    Corner voor Ferencváros. De bal gaat via Léon-Maurice Pöhls over de achterlijn.
  • 24'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Graham Burke (Shamrock Rovers) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog uit een directe vrije trap.
  • 23'
    Overtreding van Marquinhos (Ferencváros).
  • 23'
    Conan Noonan (Shamrock Rovers) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 21'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Mohamed Ben Romdhane (Ferencváros) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Marquinhos uit een corner.
  • 21'
    Corner voor Ferencváros. De bal gaat via Pico over de achterlijn.
  • 18'
    Overtreding van Barnabás Varga (Ferencváros).
  • 18'
    Seán Hoare (Shamrock Rovers) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 14'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Kieran Cruise (Shamrock Rovers) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Conan Noonan met een voorzet uit een corner.
  • 13'
    Corner voor Shamrock Rovers. De bal gaat via Barnabás Varga over de achterlijn.
  • 13'
    Doelpoging van Graham Burke (Shamrock Rovers)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 13'
    Corner voor Shamrock Rovers. De bal gaat via Dénes Dibusz over de achterlijn.
  • 13'
    Kopbal van Johnny Kenny (Shamrock Rovers) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Graham Burke met een voorzet.
  • 12'
    Overtreding van Cebrails Makreckis (Ferencváros).
  • 12'
    Markus Poom (Shamrock Rovers) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 12'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de lat! Schot met rechts van Seán Gannon (Shamrock Rovers) vanuit het midden van het strafschopgebied.
  • 12'
    Schot met rechts van Johnny Kenny (Shamrock Rovers) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Graham Burke.
  • 12'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Graham Burke (Shamrock Rovers) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Gary O'Neill.