Eerste helft voorbij, Milan 2, Celtic 2.
    Corner voor Milan. Veroorzaakt door Callum McGregor.
  • 43'
    Corner voor Milan. Veroorzaakt door Hatem Elhamed.
  • 43'
    Doelpoging van Jens Petter Hauge (Milan)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Hakan Calhanoglu.
  • 41'
    Schot met links van Callum McGregor (Celtic) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Tomas Rogic.
  • 41'
    Corner voor Celtic. Veroorzaakt door Alessio Romagnoli.
  • 38'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Diogo Dalot (Milan) van buiten het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar links uit een corner.
  • 38'
  • 38'
    Doelpoging van Theo Hernández (Milan)! Schot met links van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Matteo Gabbia.
  • 37'
    Overtreding van Scott Brown (Celtic).
  • 37'
    Samu Castillejo (Milan) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 36'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Hakan Calhanoglu (Milan) van buiten het strafschopgebied bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek uit een directe vrije trap.
  • 36'
    Franck Kessié (Milan) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 36'
    Overtreding van Kristoffer Ajer (Celtic).
  • 33'
    Corner voor Milan. Veroorzaakt door Diego Laxalt.
  • 33'
    Doelpoging van Samu Castillejo (Milan)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Ante Rebic met een kopbal.
  • 28'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Samu Castillejo (Milan) vanuit het midden van het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Jens Petter Hauge.

• 25'
      Doelpunt! Milan 2, Celtic 2. Schot met links van Samu Castillejo (Milan) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Ante Rebic.
  • 25'
    Buitenspel Milan. Jens Petter Hauge met de pass, maar Ante Rebic staat buitenspel.

DOELPUNT CELTIC!

• 13'
      Doelpunt! Milan 0, Celtic 2. Schot met rechts van Odsonne Edouard (Celtic) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Ryan Christie met een steekpass.
  • 12'
    Schot met rechts van Callum McGregor (Celtic) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Odsonne Edouard.
  • 10'
       Wissel bij Milan. Alessio Romagnoli komt in de plaats van Simon Kjaer wegens een blessure.
  • 9'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Tomas Rogic (Celtic) van buiten het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar links.
  • 9'
    Doelpoging van Jeremie Frimpong (Celtic)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied geblokt.