Live verslag Leverkusen - Nice

DOELPUNT NICE!

DOELPUNT LEVERKUSEN!

• 60'
      Doelpunt! Bayer 04 Leverkusen 3, Nice 1. Schot met rechts van Moussa Diaby (Bayer 04 Leverkusen) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Exequiel Palacios.
  • 59'
    Exequiel Palacios (Bayer 04 Leverkusen) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 59'
    Overtreding van Morgan Schneiderlin (Nice).
  • 58'
    Corner voor Bayer 04 Leverkusen. Veroorzaakt door Stanley N'Soki.
  • 56'
      Wendell (Bayer 04 Leverkusen) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 56'
    Pierre Lees-Melou (Nice) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 56'
    Overtreding van Wendell (Bayer 04 Leverkusen).
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Dante (Nice) van buiten het strafschopgebied te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Amine Gouiri uit een corner.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Dante (Nice) vanuit het midden van het strafschopgebied links naast het doel. Op aangeven van Amine Gouiri met een voorzet uit een corner.
  • 53'
    Corner voor Nice. Veroorzaakt door Lukás Hrádecky.
  • 53'
    Schot met rechts van Amine Gouiri (Nice) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 50'
    Buitenspel Bayer 04 Leverkusen. Leon Bailey met de pass, maar Edmond Tapsoba staat buitenspel.
  • 49'
      Stanley N'Soki (Nice) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 49'
    Leon Bailey (Bayer 04 Leverkusen) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.