BayArena Leverkusen, Duitsland

Live verslag Leverkusen - Slavia

DOELPUNT LEVERKUSEN!

• 31'
      Doelpunt! Bayer 04 Leverkusen 2, Slavia Prague 0. Schot met links van Leon Bailey (Bayer 04 Leverkusen) van heel dichtbij in de linkerbovenhoek.
  • 31'
    Patrik Schick (Bayer 04 Leverkusen), schiet linkerpaal met een Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied. Op aangeven van Nadiem Amiri met een voorzet.
  • 30'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Daley Sinkgraven (Bayer 04 Leverkusen) van buiten het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Leon Bailey met een voorzet uit een corner.
  • 29'
    Corner voor Bayer 04 Leverkusen. Veroorzaakt door David Zima.
  • 29'
    Doelpoging van Karim Bellarabi (Bayer 04 Leverkusen)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Tin Jedvaj.
  • 28'
    Ondrej Lingr (Slavia Prague) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 28'
    Overtreding van Julian Baumgartlinger (Bayer 04 Leverkusen).
  • 25'
    Buitenspel Bayer 04 Leverkusen. Karim Bellarabi met de pass, maar Daley Sinkgraven staat buitenspel.
  • 25'
    Schot met rechts van Karim Bellarabi (Bayer 04 Leverkusen) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Leon Bailey met een kopbal.
  • 24'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van David Zima (Slavia Prague) vanuit het midden van het strafschopgebied te hoog. Op aangeven van Nicolae Claudiu Stanciu met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 23'
    Nicolae Claudiu Stanciu (Slavia Prague) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 23'
    Overtreding van Daley Sinkgraven (Bayer 04 Leverkusen).
  • 18'
       Wissel bij Slavia Prague. Nicolae Claudiu Stanciu komt in de plaats van Petr Sevcik wegens een blessure.
  • 15'
    Corner voor Bayer 04 Leverkusen. Veroorzaakt door Ondrej Kolar.
  • 15'
    Schot met links van Leon Bailey (Bayer 04 Leverkusen) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het doelgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Patrik Schick.
  • 14'
    Overtreding van Patrik Schick (Bayer 04 Leverkusen).
  • 14'
    Ondrej Lingr (Slavia Prague) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 12'
    Schot met rechts van Petar Musa (Slavia Prague) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel.