Wedstrijd voorbij, Hapoel Be'er Sheva 1, Nice 0.

• 90' +3
      Tweede helft voorbij, Hapoel Be'er Sheva 1, Nice 0.
  • 90' +1
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Dan Ndoye (Nice) vanuit het midden van het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Hicham Mahou met een voorzet.
  • 90'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Noah Crétier (Nice) vanuit het midden van het strafschopgebied te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Alexis Trouillet vanuit een dood spelmoment.
  • 89'
      Shir Tzedek (Hapoel Be'er Sheva) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 89'
    Overtreding van Shir Tzedek (Hapoel Be'er Sheva).
  • 89'
    Hichem Boudaoui (Nice) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 85'
    Corner voor Nice. Veroorzaakt door Raz Rahamim.
  • 85'
    Schot met rechts van Hichem Boudaoui (Nice) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Andy Pelmard.
  • 83'
       Wissel bij Hapoel Be'er Sheva. Sintayehu Sallalich komt in de plaats van Rotem Hatuel.
  • 81'
       Wissel bij Nice. Noah Crétier komt in de plaats van Theo Pionnier Bertrand.
  • 79'
    Corner voor Nice. Veroorzaakt door David Keltjens.
  • 79'
    Doelpoging van Robson Bambu (Nice)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Alexis Trouillet met een voorzet.
  • 78'
      David Keltjens (Hapoel Be'er Sheva) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 77'
    Hicham Mahou (Nice) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 77'
    Overtreding van David Keltjens (Hapoel Be'er Sheva).
  • 75'
       Wissel bij Hapoel Be'er Sheva. Ramzi Safuri komt in de plaats van Itamar Shviro wegens een blessure.
  • 73'
    Buitenspel Hapoel Be'er Sheva. Josué met de pass, maar Noam Gamoun staat buitenspel.
  • 73'
    Overtreding van Alexis Trouillet (Nice).
  • 73'
    Ilay Madmon (Hapoel Be'er Sheva) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 73'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van David Keltjens (Hapoel Be'er Sheva) vanuit het midden van het strafschopgebied rechts naast het doel. Op aangeven van Josué met een voorzet uit een corner.
  • 72'
    Corner voor Hapoel Be'er Sheva. Veroorzaakt door Theo Pionnier Bertrand.

DOELPUNT H BE'ER SHEVA!

• 70'
      Doelpunt! Hapoel Be'er Sheva 1, Nice 0. Schot met rechts van Rotem Hatuel (Hapoel Be'er Sheva) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek.
  • 67'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Alexis Claude Maurice (Nice) vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant en van grote afstand te hoog uit een directe vrije trap.
  • 66'
    Alexis Claude Maurice (Nice) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 66'
    Overtreding van Noam Gamoun (Hapoel Be'er Sheva).
  • 65'
       Wissel bij Hapoel Be'er Sheva. Josué komt in de plaats van Tomer Yosefi.
  • 64'
       Wissel bij Hapoel Be'er Sheva. Itamar Shviro komt in de plaats van Gaetan Antony Varenne.
  • 61'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Dan Ndoye (Nice) vanuit het midden van het strafschopgebied te hoog. Op aangeven van Salim Ben Seghir.
  • 60'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Hichem Boudaoui (Nice) van heel dichtbij links naast het doel.
  • 60'
    Doelpoging van Salim Ben Seghir (Nice)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Hichem Boudaoui.
  • 59'
    Corner voor Hapoel Be'er Sheva. Veroorzaakt door Robson Bambu.
  • 57'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Noam Gamoun (Hapoel Be'er Sheva) vanuit het midden van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar rechts.
  • 54'
    Buitenspel Hapoel Be'er Sheva. Noam Gamoun met de pass, maar Rotem Hatuel staat buitenspel.
  • 53'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Rotem Hatuel (Hapoel Be'er Sheva) van buiten het strafschopgebied te hoog en te ver naar rechts.
  • 52'
    Buitenspel Hapoel Be'er Sheva. Marwan Kabha met de pass, maar Tomer Yosefi staat buitenspel.
  • 51'
    Schot met rechts van Rotem Hatuel (Hapoel Be'er Sheva) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Tomer Yosefi.