Wedstrijd voorbij, Sporting Braga 2, Zorya Luhansk 0.

• 90' +3
      Tweede helft voorbij, Sporting Braga 2, Zorya Luhansk 0.
  • 90'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Mihailo Perovic (Zorya Luhansk) van buiten het strafschopgebied links naast het doel. Op aangeven van Sergiy Gryn.
  • 90'
    Schot met links van Paulinho (Sporting Braga) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Vitor Tormena.
  • 86'
       Wissel bij Zorya Luhansk. Dmytro Khomchenovskyi komt in de plaats van Denis Favorov.
  • 86'
       Wissel bij Zorya Luhansk. Dmytro Piddubnyi komt in de plaats van Vladyslav Kochergin.
  • 85'
    Corner voor Sporting Braga. Veroorzaakt door Joel Abu Hanna.
  • 85'
    Doelpoging van Iuri Medeiros (Sporting Braga)! Schot met links van buiten het strafschopgebied geblokt.
  • 83'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Andrejs Ciganiks (Zorya Luhansk) van buiten het strafschopgebied te hoog uit een directe vrije trap.
  • 82'
    Denis Favorov (Zorya Luhansk) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 82'
    Overtreding van Raúl Silva (Sporting Braga).
  • 81'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Mihailo Perovic (Zorya Luhansk) vanuit het midden van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Vladyslav Kochergin met een voorzet uit een corner.
  • 81'
    Corner voor Zorya Luhansk. Veroorzaakt door David Carmo.
  • 80'
    Doelpoging van Maxim Lunev (Zorya Luhansk)! Schot met links van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Mihailo Perovic.
  • 79'
    Overtreding van Fransergio (Sporting Braga).
  • 79'
    Maxim Lunev (Zorya Luhansk) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 77'
    Corner voor Sporting Braga. Veroorzaakt door YEhor Nazaryna.
  • 76'
       Wissel bij Zorya Luhansk. Mihailo Perovic komt in de plaats van Olexandr Gladkiy.
  • 76'
       Wissel bij Zorya Luhansk. Maxim Lunev komt in de plaats van Vladyslav Kabaev.
  • 76'
       Wissel bij Zorya Luhansk. Sergiy Gryn komt in de plaats van Artem Gromov.
  • 76'
       Wissel bij Sporting Braga. Al Musrati komt in de plaats van João Novais.
  • 75'
    Overtreding van YEhor Nazaryna (Zorya Luhansk).
  • 75'
    João Novais (Sporting Braga) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 74'
    Schot met rechts van Artem Gromov (Zorya Luhansk) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Vladyslav Kabaev.
  • 73'
    Schot met rechts van Wenderson Galeno (Sporting Braga) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 72'
       Wissel bij Sporting Braga. Bruno Viana komt in de plaats van Zé Carlos wegens een blessure.