Live verslag West Ham - Lyon

• 90' +8
      Tweede helft afgelopen, West Ham United 1, Lyon 1.
  • 90' +7
    Doelpoging van Jason Denayer (Lyon)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 90' +4
      Jarrod Bowen (West Ham United) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 90' +4
    Emerson (Lyon) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +4
    Overtreding van Jarrod Bowen (West Ham United).
  • 90' +4
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Moussa Dembele (Lyon) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Malo Gusto met een voorzet.
  • 89'
       Wissel bij Lyon. Jason Denayer komt in het veld voor Thiago Mendes.
  • 88'
    Kopbal van Lucas Paquetá (Lyon) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Tetê met een voorzet.
  • 87'
      Michail Antonio (West Ham United) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 87'
    Overtreding van Michail Antonio (West Ham United).
  • 87'
    Tanguy Ndombele (Lyon) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 85'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Lucas Paquetá (Lyon) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel.
  • 82'
    Overtreding van Houssem Aouar (Lyon).
  • 82'
    Ryan Fredericks (West Ham United) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 82'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Karl Toko-Ekambi (Lyon) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Lucas Paquetá.
  • 80'
  • 80'
    Tomas Soucek (West Ham United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 79'
    Schot met links van Emerson (Lyon) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Tetê.
  • 78'
    Doelpoging van Karl Toko-Ekambi (Lyon)! Schot met rechts vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant en van grote afstand wordt geblokt. Op aangeven van Moussa Dembele.
  • 78'
    Hands van Michail Antonio (West Ham United).
  • 77'
    Schot met rechts van Lucas Paquetá (Lyon) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Tanguy Ndombele.
  • 75'
    Corner voor West Ham United. De bal gaat via Thiago Mendes over de achterlijn.
  • 73'
    Doelpoging van Houssem Aouar (Lyon)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Emerson.
  • 70'
    Overtreding van Tomas Soucek (West Ham United).
  • 70'
    Houssem Aouar (Lyon) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

DOELPUNT LYON!

• 65'
      Doelpunt! West Ham United 1, Lyon 1. Schot met rechts van Tanguy Ndombele (Lyon) van heel dichtbij in het midden van het doel.
  • 63'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Houssem Aouar (Lyon) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts.
  • 63'
       Wissel bij Lyon. Karl Toko-Ekambi komt in het veld voor Jérôme Boateng.
  • 62'
       Wissel bij Lyon. Tetê komt in het veld voor Romain Faivre.
  • 62'
    Hands van Malo Gusto (Lyon).
  • 57'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Tanguy Ndombele (Lyon) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Lucas Paquetá (Lyon) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Thiago Mendes met een steekpass.