Wedstrijd afgelopen, Manchester United 3, Sheriff Tiraspol 0.

Tweede helft afgelopen, Manchester United 3, Sheriff Tiraspol 0.
  • 90' +3
       Wissel bij Sheriff Tiraspol. Eugeniu Gliga komt in het veld voor Cédric Badolo.
  • 90'
    Kopbal van Scott McTominay (Manchester United) gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Luke Shaw met een voorzet.
  • 90'
    Corner voor Manchester United. De bal gaat via Stjepan Radeljic over de achterlijn.
  • 88'
       Wissel bij Sheriff Tiraspol. Nichita Covali komt in het veld voor Iyayi Atiemwen.
  • 87'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Donny van de Beek (Manchester United) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Bruno Fernandes met een voorzet.
  • 85'
    Corner voor Manchester United. De bal gaat via Moussa Kyabou over de achterlijn.
  • 83'
      Harry Maguire (Manchester United) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 83'
    Iyayi Atiemwen (Sheriff Tiraspol) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 83'
    Overtreding van Harry Maguire (Manchester United).

DOELPUNT MAN UTD!

• 80'
      Doelpunt! Manchester United 3, Sheriff Tiraspol 0. Schot met links van Cristiano Ronaldo (Manchester United) vanaf de linkerkant van het doelgebied in de linkerbovenhoek.
  • 80'
    Kopbal van Cristiano Ronaldo (Manchester United) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Bruno Fernandes met een voorzet.
  • 80'
    Doelpoging van Cristiano Ronaldo (Manchester United)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 79'
    Overtreding van Moussa Kyabou (Sheriff Tiraspol).
  • 79'
    Scott McTominay (Manchester United) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 78'
       Wissel bij Manchester United. Donny van de Beek komt in het veld voor Alejandro Garnacho.
  • 78'
       Wissel bij Sheriff Tiraspol. Pernambuco komt in het veld voor Rasheed Akanbi.
  • 78'
       Wissel bij Sheriff Tiraspol. Adrian Hatman komt in het veld voor Mouhamed Diop.
  • 77'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Alejandro Garnacho (Manchester United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat net iets te hoog. Op aangeven van Bruno Fernandes uit een corner.
  • 76'
    Corner voor Manchester United. De bal gaat via Maksym Koval over de achterlijn.
  • 76'
    Schot met rechts van Marcus Rashford (Manchester United) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Harry Maguire.
  • 68'
    Alejandro Garnacho (Manchester United) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 68'
    Overtreding van Stjepan Radeljic (Sheriff Tiraspol).
  • 66'
    Gemiste doelpoging. met een doelpoging van Marcus Rashford (Manchester United) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Luke Shaw.