Tofiq Bəhramov adına Respublika stadionu Baku, Azerbeidzjan

Live verslag Qarabağ - Molde

DOELPUNT QARABAğ!

• 54'
      Doelpunt! Qarabag 1, Molde FK 0. Schot met rechts van Leandro Andrade (Qarabag) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek uit een corner.
  • 54'
    Doelpoging van Juninho (Qarabag)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Yassine Benzia met een voorzet.
  • 54'
    Corner voor Qarabag. De bal gaat via Jacob Karlstrøm over de achterlijn.
  • 54'
    Schot met links van Abdellah Zoubir (Qarabag) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Leandro Andrade met een voorzet.
  • 53'
    Schot met rechts van Juninho (Qarabag) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Leandro Andrade.
  • 52'
    Doelpoging van Abdellah Zoubir (Qarabag)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Yassine Benzia.
  • 51'
    Schot met rechts van Juninho (Qarabag) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Marko Jankovic.
  • 50'
    Overtreding van Markus Kaasa (Molde FK).
  • 50'
    Abdellah Zoubir (Qarabag) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 50'
    Kopbal van Veton Berisha (Molde FK) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.