•
    Wedstrijd voorbij, Internazionale 1, Milan 2.

DOELPUNT INTER!

• 28'
      Doelpunt! Internazionale 1, Milan 2. Schot met links van Romelu Lukaku (Internazionale) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel.
  • 27'
    Buitenspel Milan. Theo Hernández met de pass, maar Zlatan Ibrahimovic staat buitenspel.
  • 26'
    Ismael Bennacer (Milan) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 26'
    Overtreding van Nicolò Barella (Internazionale).
  • 24'
    Corner voor Milan. Veroorzaakt door Arturo Vidal.
  • 24'
    Doelpoging van Theo Hernández (Milan)! Schot met links van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Alexis Saelemaekers.
  • 21'
    Hakan Calhanoglu (Milan) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 21'
    Overtreding van Romelu Lukaku (Internazionale).
  • 21'
      Simon Kjaer (Milan) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 21'
    Lautaro Martínez (Internazionale) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 21'
    Overtreding van Simon Kjaer (Milan).
  • 20'
    Buitenspel Milan. Davide Calabria met de pass, maar Zlatan Ibrahimovic staat buitenspel.
  • 18'
  • 18'
  • 17'
    Schot met rechts van Romelu Lukaku (Internazionale) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Ivan Perisic.

DOELPUNT MILAN!

• 15'
      Doelpunt! Internazionale 0, Milan 2. Schot met rechts van Zlatan Ibrahimovic (Milan) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Rafael Leão met een voorzet.
  • 15'
    Doelpoging van Ivan Perisic (Internazionale)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied geblokt.