•
    Wedstrijd afgelopen, Internazionale 3, Lazio 1.

DOELPUNT INTER!

• 63'
      Doelpunt! Internazionale 3, Lazio 1. Schot met links van Lautaro Martínez (Internazionale) vanaf de linkerkant van het doelgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Romelu Lukaku na een snelle counter.
  • 62'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Manuel Lazzari (Lazio) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Ciro Immobile.

DOELPUNT LAZIO!

• 44'
      Doelpunt! Internazionale 2, Lazio 0. Schot met rechts van Romelu Lukaku (Internazionale) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel.Doelpunt toegekend na VAR review.
  • 43'
    Doelpoging van Patric (Lazio)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Ciro Immobile.
  • 42'
    Schot met links van Romelu Lukaku (Internazionale) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Ivan Perisic.
  • 40'
    Schot met rechts van Luis Alberto (Lazio) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Joaquín Correa.
  • 37'
    Schot met rechts van Ciro Immobile (Lazio) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Luis Alberto.
  • 31'
    Schot met rechts van Christian Eriksen (Internazionale) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Ivan Perisic.