• 90' +4
      Tweede helft afgelopen, Internazionale 4, Empoli 2.

DOELPUNT INTER!

• 63'
      Doelpunt! Internazionale 3, Empoli 2. Schot met rechts van Lautaro Martínez (Internazionale) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel.
  • 63'
    Schot met rechts van Lautaro Martínez (Internazionale) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Denzel Dumfries.
  • 62'
    Doelpoging van Nicolò Barella (Internazionale)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 62'
    Doelpoging van Milan Skriniar (Internazionale)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 62'
    Doelpoging van Joaquín Correa (Internazionale)! Schot met links vanaf de linkerkant van het doelgebied wordt geblokt. Op aangeven van Milan Skriniar.
  • 61'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Hakan Calhanoglu (Internazionale) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel uit een corner.
  • 61'
    Kopbal van Denzel Dumfries (Internazionale) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Federico Dimarco met een voorzet.
  • 61'
    Corner voor Internazionale. De bal gaat via Guglielmo Vicario over de achterlijn.
  • 61'
    Schot met rechts van Hakan Calhanoglu (Internazionale) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Nicolò Barella.
  • 60'
       Wissel bij Empoli. Liam Henderson komt in het veld voor Szymon Zurkowski.
  • 59'
       Wissel bij Empoli. Federico Di Francesco komt in het veld voor Nedim Bajrami.
  • 59'
    Overtreding van Sebastiano Luperto (Empoli).
  • 59'
    Lautaro Martínez (Internazionale) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 58'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Nicolò Barella (Internazionale) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Marcelo Brozovic uit een corner.
  • 58'
    Corner voor Internazionale. De bal gaat via Riccardo Fiamozzi over de achterlijn.
  • 57'
    Kopbal van Joaquín Correa (Internazionale) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Marcelo Brozovic met een voorzet.
  • 56'
    Hands van Filippo Bandinelli (Empoli).
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Lautaro Martínez (Internazionale) van heel dichtbij gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Federico Dimarco met een voorzet uit een corner.
  • 55'
    Corner voor Internazionale. De bal gaat via Kristjan Asllani over de achterlijn.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Joaquín Correa (Internazionale) vanaf de rechterkant van het doelgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Hakan Calhanoglu met een voorzet.
  • 51'
    Corner voor Internazionale. De bal gaat via Simone Romagnoli over de achterlijn.
  • 51'
    Schot met links van Federico Dimarco (Internazionale) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Joaquín Correa.
  • 51'
    Doelpoging van Federico Dimarco (Internazionale)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Hakan Calhanoglu.
  • 49'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Ivan Perisic (Internazionale) vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Hakan Calhanoglu.
  • 48'
    Corner voor Empoli. De bal gaat via Stefan de Vrij over de achterlijn.
  • 48'
    Doelpoging van Andrea Pinamonti (Empoli)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Sebastiano Luperto.
  • 48'
    Corner voor Empoli. De bal gaat via Ivan Perisic over de achterlijn.
  • 47'
    Buitenspel Internazionale. Ivan Perisic met de pass, maar Lautaro Martínez staat buitenspel.
  • 46'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Denzel Dumfries (Internazionale) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Ivan Perisic met een voorzet.
  • 45'
    Overtreding van Joaquín Correa (Internazionale).
  • 45'
    Riccardo Fiamozzi (Empoli) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45'
      Tweede helft begint Internazionale 2, Empoli 2.

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Internazionale 2, Empoli 2.
  • 45' +2
    Schot met links van Ivan Perisic (Internazionale) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Milan Skriniar.
  • 45' +2
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Milan Skriniar (Internazionale) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Hakan Calhanoglu met een voorzet uit een corner.
  • 45' +2
    Corner voor Internazionale. De bal gaat via Leo Stulac over de achterlijn.

• 44'
      Doelpunt! Internazionale 2, Empoli 2. Schot met rechts van Lautaro Martínez (Internazionale) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Hakan Calhanoglu.
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Nicolò Barella (Internazionale) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat net iets te hoog.