U-Power Stadium Monza, Italië

Live verslag Monza - Verona

DOELPUNT MONZA!

• 89'
      Doelpunt! Monza 2, Hellas Verona 0. Schot met links van Andrea Colpani (Monza) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Andrea Petagna.
  • 87'
    Overtreding van Andrea Petagna (Monza).
  • 87'
    Filippo Terracciano (Hellas Verona) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 86'
       Wissel bij Monza. Warren Bondo komt in het veld voor Stefano Sensi , die niet verder kan door een blessure.
  • 86'
       Wissel bij Monza. Andrea Colpani komt in het veld voor Matteo Pessina.
  • 77'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Armando Izzo (Monza) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Stefano Sensi met een voorzet uit een corner.
  • 77'
    Corner voor Monza. De bal gaat via Sulemana over de achterlijn.
  • 75'
    Kopbal van Sulemana (Hellas Verona) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Koray Günter.
  • 75'
      Carlos Augusto (Monza) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 75'
    Overtreding van Carlos Augusto (Monza).
  • 75'
    Fabio Depaoli (Hellas Verona) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 75'
       Wissel bij Hellas Verona. Simone Verdi komt in het veld voor Thomas Henry.
  • 74'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Dany Mota (Monza) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Nicolò Rovella.
  • 71'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Patrick Ciurria (Monza) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Nicolò Rovella.