DOELPUNT FIORENTINA!

• 45' +4
      Eerste helft afgelopen, Udinese 0, Fiorentina 1.
  • 45' +3
    Schot met links van Hassane Kamara (Udinese) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Festy Ebosele.
  • 43'
    Corner voor Fiorentina. De bal gaat via Nehuén Pérez over de achterlijn.
  • 43'
    Doelpoging van Nehuén Pérez (Udinese)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Walace.
  • 42'
    Lorenzo Lucca (Udinese) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 42'
    Overtreding van Cristiano Biraghi (Fiorentina).
  • 41'
  • 40'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Rolando Mandragora (Fiorentina).
  • 39'
    Doelpoging van Lazar Samardzic (Udinese)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 39'
  • 38'
      Luca Ranieri (Fiorentina) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 38'
  • 37'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Festy Ebosele (Udinese).
  • 37'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Luca Ranieri (Fiorentina).