•
    Wedstrijd afgelopen, Excelsior 0, N.E.C. 3.

DOELPUNT NEC!

• 72'
      Doelpunt! Excelsior 0, N.E.C. 2. Schot met links van Souffian El Karouani (N.E.C.) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek.
  • 71'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Sven Nieuwpoort (Excelsior) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Julian Baas met een voorzet uit een corner.
  • 71'
    Corner voor Excelsior. De bal gaat via Jasper Cillessen over de achterlijn.
  • 71'
    Kopbal van Siebe Horemans (Excelsior) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Peer Koopmeiners met een voorzet.
  • 71'
    Corner voor Excelsior. De bal gaat via Iván Márquez over de achterlijn.
  • 66'
    Buitenspel N.E.C.. Souffian El Karouani met de pass, maar Elayis Tavsan staat buitenspel.
  • 65'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Elayis Tavsan (N.E.C.) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Jordy Bruijn.
  • 63'
    Schot met links van Couhaib Driouech (Excelsior) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Lazaros Lamprou.
  • 62'
    Overtreding van Peer Koopmeiners (Excelsior).
  • 62'
    Landry Dimata (N.E.C.) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 60'
    Schot met links van Jordy Bruijn (N.E.C.) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 59'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Lasse Schöne (N.E.C.) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel.
  • 58'
  • 58'
    Landry Dimata (N.E.C.) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 57'
  • 57'
       Wissel bij Excelsior. Couhaib Driouech komt in het veld voor Marouan Azarkan , die niet verder kan door een blessure.
  • 57'
       Wissel bij Excelsior. Mike van Duinen komt in het veld voor Reda Kharchouch.
  • 57'
  • 56'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Marouan Azarkan (Excelsior).
  • 55'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de linkerpaal! Schot met links van Lazaros Lamprou (Excelsior) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied.
  • 54'
    Overtreding van Kenzo Goudmijn (Excelsior).
  • 54'
    Jordy Bruijn (N.E.C.) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 51'
    Kenzo Goudmijn (Excelsior) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 51'
    Overtreding van Elayis Tavsan (N.E.C.).
  • 50'
  • 48'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Sven Nieuwpoort (Excelsior).