Eerste helft afgelopen, Excelsior 1, FC Volendam 0.
  • 42'
    Corner voor FC Volendam. De bal gaat via Siebe Horemans over de achterlijn.
  • 40'
  • 40'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Marouan Azarkan (Excelsior).
  • 40'
    Buitenspel Excelsior. Siebe Horemans met de pass, maar Couhaib Driouech staat buitenspel.
  • 39'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de linkerpaal! Schot met rechts van Couhaib Driouech (Excelsior) van heel dichtbij.
  • 39'
    Schot met rechts van Marouan Azarkan (Excelsior) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Adrian Fein.
  • 38'
    Corner voor FC Volendam. De bal gaat via Nathan Tjoe-A-On over de achterlijn.
  • 34'
    Corner voor Excelsior. De bal gaat via Damon Mirani over de achterlijn.
  • 30'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Gaetano Oristanio (FC Volendam) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Carel Eiting.
  • 28'
    Marouan Azarkan (Excelsior) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 28'
    Overtreding van Derry Murkin (FC Volendam).
  • 27'
    Doelpoging van Kenzo Goudmijn (Excelsior)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Couhaib Driouech met een voorzet.