•
    Wedstrijd afgelopen, N.E.C. 1, Ajax 1.

DOELPUNT NEC!

• 51'
      Doelpunt! N.E.C. 1, Ajax 1. Schot met rechts van Landry Dimata (N.E.C.) vanaf de rechterkant van het doelgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Oussama Tannane met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 50'
    Overtreding van Jurriën Timber (Ajax).
  • 50'
    Oussama Tannane (N.E.C.) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 49'
      Jorge Sánchez (Ajax) krijgt een gele kaart.
  • 48'
    Corner voor N.E.C.. De bal gaat via Edson Álvarez over de achterlijn.
  • 46'
    Buitenspel Ajax. Jorge Sánchez met de pass, maar Francisco Conceição staat buitenspel.
  • 45'
    Bart van Rooij (N.E.C.) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 45'
    Overtreding van Calvin Bassey (Ajax).
  • 45'
      Tweede helft begint N.E.C. 0, Ajax 1.

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, N.E.C. 0, Ajax 1.
  • 45' +3
    Hands van Brian Brobbey (Ajax).
  • 45' +3
    Doelpoging van Edson Álvarez (Ajax)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Dusan Tadic met een voorzet.
  • 45' +2
    Corner voor Ajax. De bal gaat via Elayis Tavsan over de achterlijn.
  • 45' +1
  • 45'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Magnus Mattsson (N.E.C.).
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Magnus Mattsson (N.E.C.) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Bart van Rooij.