Tweede helft afgelopen, Excelsior 2, PEC Zwolle 4.
      Bram van Polen (PEC Zwolle) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 90' +2
    Overtreding van Bram van Polen (PEC Zwolle).
  • 90' +2
    Richie Omorowa (Excelsior) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +2
    Excelsior blijft op zoek naar een derde treffer.
  • 90' +1
      Nico Serrano (PEC Zwolle) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 90' +1
    Overtreding van Nico Serrano (PEC Zwolle).
  • 90' +1
    Arthur Zagré (Excelsior) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 90'
    Er kome  nog minimaal vier minuten bij de tweede helft.
  • 87'
    Thy bleek ook nog buitenspel te staan.
  • 87'
    Bijna de 2-5 voor Zwolle. Horemans haalt de inzet van Thy van de lijn.
  • 86'
    Buitenspel PEC Zwolle. Nico Serrano met de pass, maar Apostolos Vellios staat buitenspel.
  • 86'
    Zit er nog meer in voor Excelsior?
  • 85'
       Wissel bij PEC Zwolle. Ryan Thomas komt in het veld voor Odysseus Velanas.
  • 85'
       Wissel bij PEC Zwolle. Nico Serrano komt in het veld voor Younes Namli.
  • 85'
       Wissel bij PEC Zwolle. Damian van der Haar komt in het veld voor Anselmo MacNulty.
  • 85'
    Parrot doet voor de Rotterdammers wat terug.

DOELPUNT

DOELPUNT

• 81'
      Doelpunt PEC Zwolle!
  • 80'
    Nog ruim 10 minuten te spelen in Rotterdam. PEC Zwolle leidt comfortabel met 1-3
  • 76'
    Namli wordt in het strafschopgebied van Excelsior van de bal gelopen.
  • 75'
    Vrije trap van Lamprou gaat over het doel van Zwolle.
  • 75'
    Nu wordt het wel heel lastig voor Excelsior om een nederlaag nog af te wenden.
  • 73'
    Overtreding van Sam Kersten (PEC Zwolle).
  • 73'
    Arthur Zagré (Excelsior) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 73'
    Thy schiet zijn ploeg op een 1-3 voorsprong.

DOELPUNT

DOELPUNT

DOELPUNT

• 47'
  • 46'
    Tweede helft is begonnen.
  • 45'
      Tweede helft begint Excelsior 1, PEC Zwolle 0.

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Excelsior 1, PEC Zwolle 0.
  • 45' +2
    Rust bij Excelsior - PEC Zwolle. De thusiclub leidt met 1-0.
  • 45' +1
    Er komen nog minimaal twee minuten bij de eerste helft.
  • 45'
    Zwolle-invaller Velios trapt de bal bijna het stadion uit.
  • 43'
  • 43'
    Davy van den Berg (PEC Zwolle) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 41'
    Schijn bedriegt soms. Het is weliswaar 1-0. Baas lijkt de bal op de schouder te krijgen al raakte opponent Buurmeester de bal ook nog.
  • 40'
    Overtreding van Davy van den Berg (PEC Zwolle).
  • 40'
    Julian Baas (Excelsior) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 40'
  • 39'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Zico Buurmeester (PEC Zwolle).