Afgelopen. Heracles wint met 2-1 van PEC Zwolle.
  •
    Wedstrijd afgelopen, Heracles Almelo 2, PEC Zwolle 1.
  • 93'
    Heracles probbeert de bal in de ploeg te houden en is tevreden met de vrije trap die het ver op de helft van Zwolle krijgt.
  • 92'
    Schendelaar houdt zijn ploeg nog enigszins in de wedstrijd.
  • 91'
    Twee Zwollenaren lopen elkaar in de weg.
  • 90'
    Er komen nog minimaal vier minuten bij.

• 90' +4
      Tweede helft afgelopen, Heracles Almelo 2, PEC Zwolle 1.
  • 90' +3
    Mario Engels (Heracles Almelo) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 90' +3
    Overtreding van Zico Buurmeester (PEC Zwolle).
  • 90' +1
    Marko Vejinovic (Heracles Almelo) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 90' +1
    Overtreding van Nico Serrano (PEC Zwolle).
  • 90'
    Kansje voor Thy die te zacht inschiet.
  • 90'
    Wil Zwolle nog een puntje halen zal het haast moeten maken.
  • 89'
    Overtreding van Diego van Oorschot (Heracles Almelo).
  • 89'
    Nico Serrano (PEC Zwolle) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 84'
    De Zweed liet weer eens zien dat hij, eenmaal op snelheid nauwelijks is af te stoppen.
  • 83'
    Mario Engels (Heracles Almelo) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 83'
    Overtreding van Sam Kersten (PEC Zwolle).

DOELPUNT

DOELPUNT

• 69'
      Hansson maakt vanaf de stip gelijk; 1-1

DOELPUNT HERACLES!

DOELPUNT

• 53'
      Zwolle komt via Lennart Thy op 0-1!
  • 52'
    Zo heeft de thuisploeg nu al meer laten zien, dan de hele eerste omgang.
  • 51'
    Voorzet van Hansson wordt door een Zwolle-verdediger over zijn eigen doel gekopt. Heracles kreeg weer een corner en claimt een strafschop. Het spel gaat verder en Sankohn mikt vervolgens rakelings naast.
  • 50'
    De hoekschip van Bruns wordt afgeslagen, de bal komt via een omweg nogmaals bij Bruns. Zijn voorzet wordt opnieuw weggewerkt.
  • 49'
    Heracles komt er wel snel uit en mag een corner nemen.
  • 49'
    Verre inworp van Willems, maar wel terug naar zijn eigen doelman.
  • 47'
    Er is door beide trainers nog niet gewisseld.
  • 46'
    Tweede helft is begonnen.
  • 45'
      Tweede helft begint Heracles Almelo 0, PEC Zwolle 0.
  • R
    Rust in Almelo. Heracles en PEC wisten geen geldig doelpunt te maken in een zeer matige eerste helft.