Jetro Willems (Heracles Almelo) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
       Wissel bij FC Volendam. Darius Johnson komt in het veld voor Bilal Ould-Chikh.
  • 90'
    Er komen zes minuten extra speeltijd bij.
  • 90'
    Zeefuik is op weg naar de goal, maar gaat in het strafschopgebied naar de grond. De scheidsrechter vindt het geen penalty.
  • 89'
       Wissel bij Heracles Almelo. Sava-Arangel Cestic komt in het veld voor Stijn Bultman.
  • 89'
    En we voetballen weer!
  • 88'
    De spelers staan weer op het veld en doen nog een korte warming-up.
  • 88'
    Wedstrijd onderbroken (FC Volendam).
  • 88'
    De Volendam supporters vierden de 2-2 met een bierdouche, waardoor er hier en daar wat bekers op het veld zijn beland.
  • 88'
    De wedstrijd is gestaakt, omdat er één of meerdere bekers op het veld zijn gegooid.

DOELPUNT

DOELPUNT

DOELPUNT

• 58'
      Doelpunt! 0-2 Heracles.
  • 56'
    Bilal Ould-Chikh (Volendam) probeert de bal voor te geven, maar de verdediging van Heracles weet dit te voorkomen.
  • 54'
    Calvin Twigt (FC Volendam) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 54'
    Overtreding van Brian De Keersmaecker (Heracles Almelo).
  • 53'
  • 52'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Benaissa Benamar (FC Volendam).
  • 52'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Thomas Bruns (Heracles Almelo).
  • 51'
    Buitenspel FC Volendam. Joey Antonioli met de pass, maar Garang Kuol staat buitenspel.
  • 51'
    Eerst wordt een schot nog goed gered door Backhaus (Volendam). Op aangeven van Hoogma (Hercales) weet De Keersmaecker (Heracles) hard binnen te schieten.

DOELPUNT

• 51'
      Doelpunt! 0-1 voor Heracles
  • 49'
    Overtreding van Milan de Haan (FC Volendam).
  • 49'
    Anas Ouahim (Heracles Almelo) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.