Tweede helft afgelopen, Cádiz 2, Atlético de Madrid 4.
    Marcos Llorente (Atlético de Madrid) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 90' +1
    Buitenspel Atlético de Madrid. Felipe met de pass, maar Ángel Correa staat buitenspel.

DOELPUNT ATLéTICO!

• 87'
      Doelpunt! Cádiz 2, Atlético de Madrid 4. Schot met rechts van Koke (Atlético de Madrid) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Ángel Correa.
  • 86'
       Wissel bij Cádiz. Augusto Fernández komt in het veld voor Jairo Izquierdo.
  • 86'
       Wissel bij Cádiz. Manuel Nieto komt in het veld voor Fali.
  • 86'
       Wissel bij Cádiz. Filip Malbasic komt in het veld voor Juan Cala.
  • 85'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Fali (Cádiz) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts uit een directe vrije trap.
  • 84'
      Geoffrey Kondogbia (Atlético de Madrid) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 84'
    Jens Jonsson (Cádiz) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 84'
    Overtreding van Geoffrey Kondogbia (Atlético de Madrid).
  • 84'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jens Jonsson (Cádiz) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts.
  • 83'
       Wissel bij Atlético de Madrid. Héctor Herrera komt in het veld voor Luis Suárez.
  • 82'
       Wissel bij Atlético de Madrid. Geoffrey Kondogbia komt in het veld voor Saúl Ñíguez.
  • 80'
    Corner voor Cádiz. De bal gaat via Stefan Savic over de achterlijn.
  • 78'
    Kopbal van Ivan Saponjic (Cádiz) gered door de keeper! De poging van heel dichtbij werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Álvaro Negredo met een kopbal.
  • 75'
      Koke (Atlético de Madrid) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 75'
    Alberto Perea (Cádiz) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 75'
    Overtreding van Koke (Atlético de Madrid).
  • 74'
    Kopbal van Álvaro Negredo (Cádiz) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Fali met een voorzet.