Live verslag Eibar - Granada

• 90' +2
      Tweede helft voorbij, Eibar 2, Granada CF 0.
  • 90'
    Alberto Soro (Granada CF) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90'
    Overtreding van Pedro Bigas (Eibar).
  • 90'
       Wissel bij Eibar. Sergio Álvarez komt in de plaats van Kike García.
  • 88'
    Doelpoging van Edu Expósito (Eibar)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied geblokt.
  • 85'
    Buitenspel Granada CF. Jorge Molina met de pass, maar Alberto Soro staat buitenspel.
  • 84'
    Buitenspel Eibar. Pape Diop met de pass, maar Bryan Gil staat buitenspel.
  • 83'
    Hands van Alberto Soro (Granada CF).
  • 83'
    Schot met rechts van Edu Expósito (Eibar) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Alejandro Pozo.
  • 82'
    Corner voor Eibar. Veroorzaakt door Quini.
  • 81'
    Doelpoging van Anaitz Arbilla (Eibar)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied geblokt.
  • 81'
    Doelpoging van Yoshinori Muto (Eibar)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Alejandro Pozo.
  • 80'
    Schot met rechts van Kike García (Eibar) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Yoshinori Muto.
  • 79'
    Doelpoging van Bryan Gil (Eibar)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Kike García.
  • 77'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Alejandro Pozo (Eibar) van buiten het strafschopgebied te hoog en te ver naar rechts vanuit een dood spelmoment.
  • 76'
    Overtreding van Yangel Herrera (Granada CF).
  • 76'
    Yoshinori Muto (Eibar) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.

DOELPUNT EIBAR!

• 54'
      Doelpunt! Eibar 1, Granada CF 0. Schot met links van Bryan Gil (Eibar) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek vanuit een dood spelmoment.
  • PENALTY GEMIST!

• 54'
    Penalty wordt gered! Edu Expósito (Eibar) mist deze geweldige kans, Schot met rechts gered in de linkerbenedenhoek.
  • 51'
    Strafschop veroorzaakt door Yangel Herrera (Granada CF) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 51'
    Strafschop Eibar. Sergi Enrich lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 49'
  • 49'
    Kike García (Eibar) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 48'
    Buitenspel Eibar. Paulo Oliveira met de pass, maar Bryan Gil staat buitenspel.
  • 47'
    Kopbal van Maxime Gonalons (Granada CF) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Kenedy met een voorzet.
  • 47'
    Luis Suárez (Granada CF) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 47'
    Overtreding van Paulo Oliveira (Eibar).
  • 46'
    Doelpoging van Bryan Gil (Eibar)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied geblokt.