Live verslag Huesca - Betis

• 90' +5
      Tweede helft voorbij, Huesca 0, Real Betis 2.
  • 90' +4
    Javier Ontiveros (Huesca) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +4
    Overtreding van Antonio Sanabria (Real Betis).
  • 90' +4
    Doelpoging van Jorge Pulido (Huesca)! Schot met links van buiten het strafschopgebied geblokt.

DOELPUNT BETIS!

• 90' +2
      Doelpunt! Huesca 0, Real Betis 2. Kopbal van Antonio Sanabria (Real Betis) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Nabil Fekir met een voorzet.
  • 90' +2
    Corner voor Huesca. Veroorzaakt door Sidnei.
  • 90'
    Schot met links van Shinji Okazaki (Huesca) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Javier Ontiveros met een steekpass.
  • 85'
    Corner voor Real Betis. Veroorzaakt door Pablo Ínsua.
  • 85'
    Doelpoging van Nabil Fekir (Real Betis)! Schot met links van buiten het strafschopgebied geblokt.
  • 84'
      Pablo Ínsua (Huesca) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 84'
    Overtreding van Pablo Ínsua (Huesca).
  • 84'
    Nabil Fekir (Real Betis) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 82'
       Wissel bij Real Betis. Sidnei komt in de plaats van Sergio Canales.
  • 81'
    Paul Akouokou (Real Betis) krijgt zijn tweede gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 80'
    Overtreding van Paul Akouokou (Real Betis).
  • 80'
    Shinji Okazaki (Huesca) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 79'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Juanmi (Real Betis) vanaf de linkerkant van het doelgebied net iets te hoog.
  • 79'
    Schot met links van Nabil Fekir (Real Betis) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Rodrigo Sánchez.