Tweede helft afgelopen, Valencia 4, Eibar 1.
  • 90' +6
    Corner voor Valencia. De bal gaat via Paulo Oliveira over de achterlijn.
  • 90' +6
    Kopbal van Sergi Enrich (Eibar) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Cote met een voorzet.
  • 90' +4
    Schot met rechts van Recio (Eibar) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Bryan Gil.
  • 90' +2
    Schot met links van Bryan Gil (Eibar) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Sergi Enrich.
  • 90' +2
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Bryan Gil (Eibar) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog uit een corner.
  • 90' +1
    Corner voor Eibar. De bal gaat via Uros Racic over de achterlijn.
  • 90' +1
    Corner voor Eibar. De bal gaat via Eliaquim Mangala over de achterlijn.
  • 90'
    Schot met rechts van Uros Racic (Valencia) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van José Gayà.
  • 89'
  • 87'
    Overtreding van Uros Racic (Valencia).
  • 87'
    Bryan Gil (Eibar) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 84'
       Wissel bij Valencia. Eliaquim Mangala komt in het veld voor Mouctar Diakhaby.
  • 83'
    Corner voor Eibar. De bal gaat via Carlos Soler over de achterlijn.
  • 83'
    Doelpoging van Pape Diop (Eibar)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Aleix García.
  • 83'
    Schot met rechts van Aleix García (Eibar) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Alejandro Pozo.
  • 81'
    Kopbal van Pape Diop (Eibar) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het doelgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Recio met een voorzet.
  • 81'
  • 80'
    Gonçalo Guedes (Valencia) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 80'
    Overtreding van Paulo Oliveira (Eibar).
  • 79'
       Wissel bij Valencia. Kevin Gameiro komt in het veld voor Maxi Gómez.
  • 79'
       Wissel bij Valencia. Manu Vallejo komt in het veld voor Lee Kang-In.
  • 78'
    Doelpoging van Aleix García (Eibar)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Bryan Gil.
  • 76'
       Wissel bij Eibar. Aleix García komt in het veld voor Miguel Ángel Atienza.
  • 75'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Carlos Soler (Valencia) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links.
  • 75'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Uros Racic (Valencia) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Gonçalo Guedes.
  • 73'
    Doelpoging van Sergi Enrich (Eibar)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Alejandro Pozo met een voorzet.
  • 72'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Miguel Ángel Atienza (Eibar) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Recio met een voorzet uit een corner.
  • 71'
    Corner voor Eibar. De bal gaat via José Gayà over de achterlijn.
  • 70'
  • 69'
    Overtreding van Sergi Enrich (Eibar).
  • 69'
    Hugo Guillamón (Valencia) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 67'
       Wissel bij Valencia. Cristiano Piccini komt in het veld voor Thierry Correia.
  • 67'
       Wissel bij Eibar. Pape Diop komt in het veld voor Edu Expósito.
  • 67'
       Wissel bij Valencia. Uros Racic komt in het veld voor Daniel Wass.
  • 67'
       Wissel bij Eibar. Alejandro Pozo komt in het veld voor Rober Correa.
  • 63'
    Corner voor Eibar. De bal gaat via Gabriel Paulista over de achterlijn.
  • 60'
    Corner voor Eibar. De bal gaat via Thierry Correia over de achterlijn.
  • 56'
    Buitenspel Eibar. Recio met de pass, maar Bryan Gil staat buitenspel.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Gonçalo Guedes (Valencia) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts.
  • 54'
    Schot met links van Bryan Gil (Eibar) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Kike García.