DOELPUNT CáDIZ!

• 44'
      Eerste helft afgelopen, Cádiz 0, Real Mallorca 1.
  • 44'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Iddrisu Baba (Real Mallorca) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel uit een corner.
  • 44'
    Corner voor Real Mallorca. De bal gaat via Jens Jonsson over de achterlijn.
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Álex Fernández (Cádiz) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Alfonso Espino.
  • 42'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Anthony Lozano (Cádiz) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Jens Jonsson met een voorzet.
  • 39'
    Overtreding van Álex Fernández (Cádiz).
  • 39'
    Lee Kang-In (Real Mallorca) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 36'
    Corner voor Cádiz. De bal gaat via Manolo Reina over de achterlijn.
  • 34'
    Corner voor Cádiz. De bal gaat via Martin Valjent over de achterlijn.
  • 34'
    Doelpoging van Anthony Lozano (Cádiz)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Álex Fernández.
  • 34'
    Hands van Pablo Maffeo (Real Mallorca).
  • 32'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Alberto Perea (Cádiz) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Alfonso Espino.
  • 31'
    Schot met links van Rubén Sobrino (Cádiz) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 31'
    Doelpoging van Anthony Lozano (Cádiz)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Jens Jonsson.