Tweede helft afgelopen, Elche 2, Espanyol 2.
    Sergi Gómez (Espanyol) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
    Overtreding van Lucas Boyé (Elche).
  • 90' +4
    Corner voor Elche. De bal gaat via Diego López over de achterlijn.
  • 90' +4
    Schot met links van Pere Milla (Elche) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Darío Benedetto.
  • 90' +4
    Schot met rechts van Darío Benedetto (Elche) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Helibelton Palacios.
  • 90' +3
      Pedro Bigas (Elche) krijgt een gele kaart.
  • 89'
    Johan Mojica (Elche) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 89'
    Overtreding van Adrián Embarba (Espanyol).
  • 88'
    Schot met rechts van Darío Benedetto (Elche) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Tete Morente.
  • 87'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Leandro Cabrera (Espanyol) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Adrián Embarba met een voorzet uit een corner.
  • 87'
    Corner voor Espanyol. De bal gaat via Gonzalo Verdú over de achterlijn.
  • 87'
    Doelpoging van Nicolás Melamed (Espanyol)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 86'
    Corner voor Espanyol. De bal gaat via Lucas Boyé over de achterlijn.
  • 86'
    Schot met rechts van Adrián Embarba (Espanyol) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 85'
      Helibelton Palacios (Elche) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 85'
    Overtreding van Helibelton Palacios (Elche).
  • 85'
    Nicolás Melamed (Espanyol) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.