Wedstrijd afgelopen, Real Mallorca 3, Athletic de Bilbao 2.

EIGEN DOELPUNT!

DOELPUNT ATHLETIC CLUB!

• 60'
      Doelpunt! Real Mallorca 2, Athletic de Bilbao 2. Schot met rechts van Alex Berenguer (Athletic de Bilbao) van heel dichtbij in het midden van het doel. Op aangeven van Iker Muniain met een voorzet uit een corner.
  • 59'
    Corner voor Athletic de Bilbao. De bal gaat via Iñigo Ruiz de Galarreta over de achterlijn.
  • 59'
    Buitenspel Real Mallorca. Brian Oliván met de pass, maar Takefusa Kubo staat buitenspel.

• 58'
      Doelpunt! Real Mallorca 2, Athletic de Bilbao 1. Schot met links van Raúl García (Athletic de Bilbao) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Yuri Berchiche.
  • 56'
      Iker Muniain (Athletic de Bilbao) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 56'
    Overtreding van Iker Muniain (Athletic de Bilbao).
  • 56'
    Iñigo Ruiz de Galarreta (Real Mallorca) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 54'
    Overtreding van Ángel Rodríguez (Real Mallorca).
  • 54'
    Mikel Balenziaga (Athletic de Bilbao) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 54'
    Doelpoging van Takefusa Kubo (Real Mallorca)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Dani Rodríguez.
  • 53'
    Overtreding van Iñigo Ruiz de Galarreta (Real Mallorca).
  • 53'
    Iker Muniain (Athletic de Bilbao) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 52'
    Corner voor Real Mallorca. De bal gaat via Íñigo Lekue over de achterlijn.
  • 51'
      Oier Zarraga (Athletic de Bilbao) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 51'
    Overtreding van Oier Zarraga (Athletic de Bilbao).
  • 51'
    Dani Rodríguez (Real Mallorca) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.