Tweede helft afgelopen, Real Mallorca 2, Osasuna 3.
    Overtreding van Martin Valjent (Real Mallorca).
  • 90' +10
    Kike García (Osasuna) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 90' +9
    met een doelpoging van Iddrisu Baba (Real Mallorca) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Iñigo Ruiz de Galarreta met een voorzet.
  • 90' +8
    Corner voor Real Mallorca. De bal gaat via Unai García over de achterlijn.
  • 90' +7
    Overtreding van Rubén García (Osasuna).
  • 90' +7
    Dani Rodríguez (Real Mallorca) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +5
      Iñigo Ruiz de Galarreta (Real Mallorca) krijgt een gele kaart.
  • 90' +5
    (Osasuna) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +5
    Iñigo Ruiz de Galarreta (Real Mallorca).
  • 90' +4
    Beslissing VAR: geen penalty Real Mallorca.
  • 90' +1
      Unai García (Osasuna) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 90' +1
    Buitenspel Real Mallorca. Iñigo Ruiz de Galarreta met de pass, maar Ángel Rodríguez staat buitenspel.
  • 90'
  • 90'
  • 89'
    Corner voor Real Mallorca. De bal gaat via Manu Sánchez over de achterlijn.
  • 89'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Dani Rodríguez (Real Mallorca) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel.

DOELPUNT OSASUNA!

• 57'
      Doelpunt! Real Mallorca 2, Osasuna 2. Iñigo Pérez (Osasuna) uit een vrije trap, Schot met links in de rechterbovenhoek.
  • 57'
       Wissel bij Real Mallorca. Lago Junior komt in het veld voor Lee Kang-In.
  • 56'
    Overtreding van Dani Rodríguez (Real Mallorca).
  • 56'
    Chimy Avila (Osasuna) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 54'
    Overtreding van Iddrisu Baba (Real Mallorca).
  • 54'
    Darko Brasanac (Osasuna) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 51'
    Corner voor Osasuna. De bal gaat via Brian Oliván over de achterlijn.
  • 51'
    Schot met links van Cote (Osasuna) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van David García.
  • 49'
    Schot met links van Fernando Niño (Real Mallorca) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het doelgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.