•
    Wedstrijd afgelopen, Athletic de Bilbao 1, Villarreal 0.

DOELPUNT ATHLETIC CLUB!

• 58'
      Doelpunt! Athletic de Bilbao 1, Villarreal 0. Schot met rechts van Iñaki Williams (Athletic de Bilbao) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Raúl García met een steekpass.
  • 57'
    Overtreding van Samuel Chukwueze (Villarreal).
  • 57'
    Yuri Berchiche (Athletic de Bilbao) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 55'
    Schot met rechts van Alex Berenguer (Athletic de Bilbao) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Iñaki Williams.
  • 54'
    Doelpoging van Oihan Sancet (Athletic de Bilbao)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Mikel Vesga.
  • 54'
    Schot met rechts van Iñaki Williams (Athletic de Bilbao) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Nico Williams met een kopbal.
  • 53'
    Corner voor Athletic de Bilbao. De bal gaat via Kiko Femenía over de achterlijn.
  • 52'
    Schot met rechts van Arnaut Danjuma (Villarreal) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Daniel Parejo.
  • 52'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Yuri Berchiche (Athletic de Bilbao) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog uit een corner.
  • 52'
    Doelpoging van Raúl García (Athletic de Bilbao)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Alex Berenguer met een voorzet.
  • 51'
    Corner voor Athletic de Bilbao. De bal gaat via Daniel Parejo over de achterlijn.
  • 51'
    Doelpoging van Raúl García (Athletic de Bilbao)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Íñigo Lekue (Athletic de Bilbao) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel vanuit een dood spelmoment.
  • 49'
      Alberto Moreno (Villarreal) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 49'
    Oihan Sancet (Athletic de Bilbao) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 49'
    Overtreding van Alberto Moreno (Villarreal).
  • 48'
    Schot met rechts van Raúl García (Athletic de Bilbao) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.