Estadio Manuel Martínez Valero Elche, Spanje

Live verslag Elche - Osasuna

DOELPUNT ELCHE!

• 66'
      Doelpunt! Elche 1, Osasuna 1. Schot met rechts van José Ángel Carmona (Elche) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Fidel na een snelle counter.
  • 64'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Jon Moncayola (Osasuna) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel.
  • 64'
       Wissel bij Osasuna. Jon Moncayola komt in het veld voor Pablo Ibáñez.
  • 64'
       Wissel bij Osasuna. Rubén García komt in het veld voor Chimy Avila.
  • 63'
    Overtreding van Enzo Roco (Elche).
  • 63'
    Ante Budimir (Osasuna) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 63'
    Aimar Oroz (Osasuna) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 63'
    Overtreding van José Ángel Carmona (Elche).
  • 62'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Omar Mascarell (Elche) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel uit een corner.
  • 61'
    Corner voor Elche. De bal gaat via Aridane Hernández over de achterlijn.
  • 61'
    Doelpoging van José Ángel Carmona (Elche)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Lucas Boyé.
  • 60'
    Doelpoging van Omar Mascarell (Elche)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 60'
  • 59'
    Schot met rechts van Chimy Avila (Osasuna) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Darko Brasanac.
  • 58'
    Buitenspel Elche. José Ángel Carmona met de pass, maar Lucas Boyé staat buitenspel.
  • 58'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Lucas Boyé (Elche) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Fidel met een voorzet uit een corner.
  • 58'
    Corner voor Elche. De bal gaat via Manu Sánchez over de achterlijn.
  • 56'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Pere Milla (Elche) vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant gaat bijna raak, maar te ver naar links.
  • 56'
  • 56'
       Wissel bij Osasuna. Aimar Oroz komt in het veld voor Moi Gómez , die niet verder kan door een blessure.
  • 55'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Moi Gómez (Osasuna).
  • 54'
      Chimy Avila (Osasuna) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 54'
    Overtreding van Chimy Avila (Osasuna).
  • 54'
    Gumbau (Elche) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 51'
  • 51'
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Lucas Boyé (Elche) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Pere Milla.