Wedstrijd afgelopen, Sevilla 2, Celta de Vigo 2.

• 90' +5
      Tweede helft afgelopen, Sevilla 2, Celta de Vigo 2.
  • 90' +5
    Kopbal van Gonçalo Paciência (Celta de Vigo) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Javi Galán met een voorzet.
  • RODE KAART!

• 90' +4
      Marcos Acuña (Sevilla) krijgt een rode kaart.
  • 90' +4
      Gonzalo Montiel (Sevilla) krijgt een gele kaart.

DOELPUNT CELTA VIGO!

• 90' +2
      Doelpunt! Sevilla 2, Celta de Vigo 2. Kopbal van Gonçalo Paciência (Celta de Vigo) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Hugo Mallo met een voorzet.
  • 90' +2
    Overtreding van Alex Telles (Sevilla).
  • 90' +2
    Óscar Rodríguez (Celta de Vigo) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +1
    Marcos Acuña (Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +1
    Overtreding van Miguel Rodriguez (Celta de Vigo).
  • 90'
  • 90'
    Miguel Rodriguez (Celta de Vigo) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

• 88'
      Doelpunt! Sevilla 2, Celta de Vigo 1. Schot met links van Miguel Rodriguez (Celta de Vigo) van buiten het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Jørgen Strand Larsen.
  • 88'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Alex Telles (Sevilla) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog.
  • 87'
  • 87'
  • 84'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Óscar Rodríguez (Celta de Vigo) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Jørgen Strand Larsen.
  • 83'
    Buitenspel Celta de Vigo. Luca de la Torre met de pass, maar Javi Galán staat buitenspel.
  • 82'
      Alex Telles (Sevilla) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 82'
  • 82'
    Iago Aspas (Celta de Vigo) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.

DOELPUNT SEVILLA!

• 45' +2
      Eerste helft afgelopen, Sevilla 1, Celta de Vigo 0.
  • 45' +2
    Corner voor Sevilla. De bal gaat via Javi Galán over de achterlijn.
  • 45' +1
      Franco Cervi (Celta de Vigo) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 45' +1
    Jesús Navas (Sevilla) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 45' +1
    Overtreding van Franco Cervi (Celta de Vigo).
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Renato Tapia (Celta de Vigo) van buiten het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Carles Pérez.
  • 44'
    Bryan Gil (Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 44'
    Overtreding van Carles Pérez (Celta de Vigo).
  • 42'
      Youssef En-Nesyri (Sevilla) krijgt een gele kaart vanwege overdreven vieren van een doelpunt.