DOELPUNT SEVILLA!

• 45' +4
      Eerste helft afgelopen, Sevilla 1, Getafe 0.
  • 45' +3
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Enes Ünal (Getafe) van buiten het strafschopgebied gaat net iets te hoog uit een directe vrije trap.
  • 45' +2
      Tanguy Nianzou (Sevilla) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 45' +1
    Borja Mayoral (Getafe) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 45' +1
    Overtreding van Tanguy Nianzou (Sevilla).
  • 45'
    Ángel Algobia (Getafe) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45'
    Overtreding van Erik Lamela (Sevilla).
  • 45'
  • 45'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Youssef En-Nesyri (Sevilla).
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Enes Ünal (Getafe) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Luis Milla met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 42'
    Carles Aleñá (Getafe) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 42'
  • 42'
    Enes Ünal (Getafe) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 42'
    Overtreding van Fernando (Sevilla).
  • 40'
    Buitenspel Getafe. Domingos Duarte met de pass, maar Enes Ünal staat buitenspel.
  • 40'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Juan Iglesias (Getafe) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel uit een corner.
  • 39'
    Corner voor Getafe. De bal gaat via Marcos Acuña over de achterlijn.
  • 38'
  • 37'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure David Soria (Getafe).