EIGEN DOELPUNT!

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Sevilla 0, Osasuna 1.
  • 45' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Kike García (Osasuna) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Pablo Ibáñez met een kopbal.
  • 45'
    Schot met links van Kike García (Osasuna) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Kike Barja met een voorzet.
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Kike García (Osasuna) vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Kike Barja met een voorzet.
  • 42'
      Pape Gueye (Sevilla) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 42'
    Aimar Oroz (Osasuna) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 42'
    Overtreding van Pape Gueye (Sevilla).
  • 41'
    Doelpoging van Jesús Navas (Sevilla)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Pape Gueye.
  • 38'
    Corner voor Sevilla. De bal gaat via Juan Cruz over de achterlijn.
  • 38'
    Ivan Rakitic (Sevilla) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 38'
    Overtreding van Pablo Ibáñez (Osasuna).
  • 33'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Kike García (Osasuna) van meer dan 30 meter gaat links naast het doel. Op aangeven van Pablo Ibáñez.
  • 33'
    Overtreding van Bryan Gil (Sevilla).
  • 33'
    Pablo Ibáñez (Osasuna) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 32'
    Overtreding van Kike García (Osasuna).
  • 32'
    Pape Gueye (Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 32'
  • 31'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Youssef En-Nesyri (Sevilla).
  • 31'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure David García (Osasuna).
  • 31'
    Hands van Bryan Gil (Sevilla).
  • 31'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Erik Lamela (Sevilla) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel uit een corner.
  • 30'
  • 29'
  • 29'
  • 28'
    Doelpoging van Nemanja Gudelj (Sevilla)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Bryan Gil.