Live verslag Sevilla - Villarreal

• 90' +5
      Tweede helft afgelopen, Sevilla 2, Villarreal 1.
  • 90' +4
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Jorge Cuenca (Villarreal) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Álex Baena met een voorzet.

DOELPUNT SEVILLA!

DOELPUNT VILLARREAL!

• 45' +3
      Eerste helft afgelopen, Sevilla 1, Villarreal 0.
  • 45' +2
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Juan Foyth (Villarreal) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Daniel Parejo met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 45' +1
    Giovani Lo Celso (Villarreal) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 45' +1
    Overtreding van Alex Telles (Sevilla).
  • 45'
    Óliver Torres (Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 45'
    Overtreding van Ramón Terrats (Villarreal).
  • 44'
  • 44'
    Beslissing VAR: geen goal. De stand blijft Sevilla 1-0 Villarreal.
  • 43'
    Doelpunt afgekeurd door de VAR! Nicolas Jackson (Villarreal) scoort, maar het doelpunt gaat na bestudering van de beelden niet door.
  • 43'
    Buitenspel Villarreal. Yeremy Pino met de pass, maar Nicolas Jackson staat buitenspel.
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Yeremy Pino (Villarreal) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Nicolas Jackson.
  • 43'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Nicolas Jackson (Villarreal) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Juan Foyth met een voorzet.
  • 42'
    Schot met rechts van Nicolas Jackson (Villarreal) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Giovani Lo Celso met een steekpass.
  • 40'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Giovani Lo Celso (Villarreal) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Nicolas Jackson.
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Giovani Lo Celso (Villarreal) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Samuel Chukwueze.
  • 37'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Pape Gueye (Sevilla) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel.
  • 36'
    Overtreding van Óliver Torres (Sevilla).
  • 36'
    Daniel Parejo (Villarreal) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 35'
    Schot met links van Gonzalo Montiel (Sevilla) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.