Tweede helft afgelopen, Villarreal 2, Valencia 1.
  • 90' +8
    Buitenspel Valencia. Ilaix Moriba met de pass, maar Mouctar Diakhaby staat buitenspel.
  • 90' +7
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Samu Castillejo (Valencia) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van José Gayà met een voorzet.
  • 90' +6
    André Almeida (Valencia) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +6
    Overtreding van Manu Trigueros (Villarreal).
  • 90' +5
    Doelpu... nee, de bal gaat op de rechterpaal! Schot met rechts van Etienne Capoue (Villarreal) van buiten het strafschopgebied. Op aangeven van Daniel Parejo.
  • 90' +4
    Buitenspel Villarreal. Juan Foyth met de pass, maar Nicolas Jackson staat buitenspel.
  • 90' +3
    Overtreding van Hugo Duro (Valencia).
  • 90' +3
    Daniel Parejo (Villarreal) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +2
    Pau Torres (Villarreal) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 90' +2
  • 90' +1
  • 90'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Eray Cömert (Valencia).
  • 90'
    Corner voor Villarreal. De bal gaat via Giorgi Mamardashvili over de achterlijn.
  • 90'
    Schot met rechts van José Morales (Villarreal) gered door de keeper! De poging vanuit een moeilijke hoek aan de rechterkant werd gestopt in de rechterbovenhoek.