Tweede helft afgelopen, Athletic de Bilbao 2, Atlético Madrid 0.
    Axel Witsel (Atlético Madrid) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
    Yuri Berchiche (Athletic de Bilbao) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
    Overtreding van Memphis Depay (Atlético Madrid).
  • 89'
       Wissel bij Athletic de Bilbao. Alex Berenguer komt in het veld voor Nico Williams.
  • 88'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Samuel Lino (Atlético Madrid) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Mario Hermoso uit een corner.
  • 88'
    Corner voor Atlético Madrid. De bal gaat via Aitor Paredes over de achterlijn.
  • 87'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Mikel Vesga (Athletic de Bilbao) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat te hoog. Op aangeven van Mikel Jauregizar met een voorzet uit een corner.
  • 86'
    Corner voor Athletic de Bilbao. De bal gaat via Axel Witsel over de achterlijn.
  • 86'
    Doelpoging van Unai Gómez (Athletic de Bilbao)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Yuri Berchiche.
  • 84'
       Wissel bij Athletic de Bilbao. Mikel Jauregizar komt in het veld voor Iñaki Williams.
  • 84'
       Wissel bij Athletic de Bilbao. Unai Gómez komt in het veld voor Oihan Sancet.
  • 83'
    Corner voor Atlético Madrid. De bal gaat via Dani Vivian over de achterlijn.
  • 82'
    Schot met links van Marcos Llorente (Atlético Madrid) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van César Azpilicueta.
  • 81'
    Overtreding van Oihan Sancet (Athletic de Bilbao).
  • 81'
    Mario Hermoso (Atlético Madrid) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 79'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Samuel Lino (Atlético Madrid) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Rodrigo De Paul.
  • 78'
    Buitenspel Atlético Madrid. César Azpilicueta met de pass, maar Marcos Llorente staat buitenspel.
  • 76'
       Wissel bij Athletic de Bilbao. Mikel Vesga komt in het veld voor Beñat Prados.
  • 75'
    Dani Vivian (Athletic de Bilbao) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 75'
  • 74'
  • 73'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Yuri Berchiche (Athletic de Bilbao).
  • 72'
    Buitenspel Athletic de Bilbao. Iñaki Williams met de pass, maar Nico Williams staat buitenspel.
  • 72'
    Overtreding van Iñaki Williams (Athletic de Bilbao).
  • 72'
    Rodrigo De Paul (Atlético Madrid) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 69'
    Doelpoging van Koke (Atlético Madrid)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 69'
    Doelpoging van Samuel Lino (Atlético Madrid)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 69'
  • 67'
    Corner voor Athletic de Bilbao. De bal gaat via Jan Oblak over de achterlijn.
  • 67'
    Schot met links van Iñaki Williams (Athletic de Bilbao) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Oihan Sancet.