Estadio Benito Villamarín Sevilla, Spanje

Live verslag Betis - Villarreal

DOELPUNT VILLARREAL!

• 66'
      Doelpunt! Real Betis Sevilla 2, Villarreal 3. Schot met links van Alexander Sørloth (Villarreal) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Gerard Moreno.
  • 65'
    Schot met rechts van Nabil Fekir (Real Betis Sevilla) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel.
  • 65'
    Schot met rechts van Chimy Ávila (Real Betis Sevilla) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Willian José.
  • 64'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Chimy Ávila (Real Betis Sevilla) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Juan Miranda.
  • 60'
    William Carvalho (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 60'
    Overtreding van Santi Comesaña (Villarreal).
  • 58'
    Corner voor Real Betis Sevilla. De bal gaat via Eric Bailly over de achterlijn.
  • 58'
    Doelpoging van Chimy Ávila (Real Betis Sevilla)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Pablo Fornals.
  • 57'
    Guido Rodríguez (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 57'
    Overtreding van Bertrand Traoré (Villarreal).
  • 56'
    Overtreding van Juan Miranda (Real Betis Sevilla).
  • 56'
    Bertrand Traoré (Villarreal) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 55'
    Doelpoging van Eric Bailly (Villarreal)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Dani Parejo met een voorzet.
  • 55'
    Corner voor Villarreal. De bal gaat via Rui Silva over de achterlijn.
  • 55'
    Schot met links van Gerard Moreno (Villarreal) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het doelgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Álex Baena.