•
    Wedstrijd afgelopen, Girona 3, Real Betis Sevilla 2.

DOELPUNT GIRONA!

• 90' +1
      Doelpunt! Girona 3, Real Betis Sevilla 2. Schot met rechts van Cristhian Stuani (Girona) van heel dichtbij in de rechterbenedenhoek.
  • 90' +1
    Schot met links van Cristhian Stuani (Girona) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Artem Dovbyk.
  • 90'
    Buitenspel Real Betis Sevilla. William Carvalho met de pass, maar Pablo Fornals staat buitenspel.
  • 89'
    Rodri (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 89'
    Overtreding van Yangel Herrera (Girona).
  • 87'
      Pablo Torre (Girona) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 87'
  • 87'
    Overtreding van Pablo Torre (Girona).
  • 87'
    Corner voor Girona. De bal gaat via Rui Silva over de achterlijn.
  • 85'
    Overtreding van William Carvalho (Real Betis Sevilla).
  • 85'
    Pablo Torre (Girona) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 84'
    Germán Pezzella (Real Betis Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 84'
    Overtreding van Aleix García (Girona).
  • 83'
    Corner voor Girona. De bal gaat via William Carvalho over de achterlijn.
  • 82'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Aitor Ruibal (Real Betis Sevilla) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel uit een corner.
  • 82'
       Wissel bij Real Betis Sevilla. Rodri komt in het veld voor Chimy Ávila , die niet verder kan door een blessure.
  • 82'
  • 82'
      Chimy Ávila (Real Betis Sevilla) krijgt een gele kaart.
  • 82'
       Wissel bij Girona. Pablo Torre komt in het veld voor Portu.
  • 81'
       Wissel bij Girona. Cristhian Stuani komt in het veld voor David López.
  • 81'
       Wissel bij Girona. Yangel Herrera komt in het veld voor Viktor Tsygankov.
  • 81'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Chimy Ávila (Real Betis Sevilla).
  • 80'
    Corner voor Real Betis Sevilla. De bal gaat via Miguel Gutiérrez over de achterlijn.
  • 78'
    Corner voor Girona. De bal gaat via Germán Pezzella over de achterlijn.
  • 78'
    Doelpoging van Viktor Tsygankov (Girona)! Schot met links vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Eric García met een voorzet.
  • 76'
       Wissel bij Real Betis Sevilla. Juan Miranda komt in het veld voor Abner.

DOELPUNT BETIS!

• 75'
      Doelpunt! Girona 2, Real Betis Sevilla 2. Schot met links van Willian José (Real Betis Sevilla) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Pablo Fornals met een voorzet.
  • 70'
    Kopbal van Chimy Ávila (Real Betis Sevilla) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Isco met een voorzet.