Live verslag Granada - Real Sociedad

DOELPUNT REAL SOCIEDAD!

DOELPUNT GRANADA!

• 45' +2
      Doelpunt! Granada CF 2, Real Sociedad 1. Kopbal van Myrto Uzuni (Granada CF) van heel dichtbij in de rechterbenedenhoek.
  • 45'
      Sergio Ruiz (Granada CF) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 45'
    Overtreding van Sergio Ruiz (Granada CF).
  • 45'
    Beñat Turrientes (Real Sociedad) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 44'
    Kopbal van Ignasi Miquel (Granada CF) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 44'
    Corner voor Granada CF. De bal gaat via Álex Remiro over de achterlijn.
  • 44'
    Schot met rechts van Sergio Ruiz (Granada CF) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Facundo Pellistri.
  • 43'
    Buitenspel Real Sociedad. Álex Remiro met de pass, maar Mikel Oyarzabal staat buitenspel.
  • 42'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ricard Sánchez (Granada CF) van meer dan 30 meter gaat te hoog uit een corner.
  • 42'
    Doelpoging van Facundo Pellistri (Granada CF)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 41'
  • 41'
    Schot met links van Facundo Pellistri (Granada CF) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het doelgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Lucas Boyé.
  • 40'
    Schot met links van Brais Méndez (Real Sociedad) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Martín Zubimendi.
  • 37'
  • 36'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Augusto Batalla (Granada CF).
  • 36'
  • 34'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Lucas Boyé (Granada CF).