Eerste helft afgelopen, Osasuna 0, Athletic de Bilbao 2.
    Nico Williams (Athletic de Bilbao) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Johan Mojica (Osasuna) van heel dichtbij gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Rubén García.
    Gorka Guruzeta (Athletic de Bilbao) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 44'
    Overtreding van Alejandro Catena (Osasuna).
  • 41'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van David García (Osasuna) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Jon Moncayola met een voorzet uit een corner.
  • 41'
    Corner voor Osasuna. De bal gaat via Aitor Paredes over de achterlijn.
  • 41'
    Doelpoging van Jon Moncayola (Osasuna)! Schot met rechts vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 37'
      Íñigo Lekue (Athletic de Bilbao) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 37'
    Overtreding van Íñigo Lekue (Athletic de Bilbao).
  • 37'
    Johan Mojica (Osasuna) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 33'
       Wissel bij Athletic de Bilbao. Íñigo Lekue komt in het veld voor Óscar De Marcos , die niet verder kan door een blessure.
  • 33'
  • 32'
    Wedstrijd onderbroken (Osasuna).
  • 32'
  • 31'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Gorka Guruzeta (Athletic de Bilbao).
  • 30'
  • 30'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Óscar De Marcos (Athletic de Bilbao).
  • 28'
    Schot met links van Rubén García (Osasuna) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Rubén Peña met een kopbal.
  • 27'
    Rubén García (Osasuna) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 27'
    Overtreding van Mikel Vesga (Athletic de Bilbao).
  • 25'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Nico Williams (Athletic de Bilbao) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Gorka Guruzeta met een kopbal.
  • 25'
    Buitenspel Osasuna. Johan Mojica met de pass, maar Ante Budimir staat buitenspel.
  • 23'
    Ante Budimir (Osasuna) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 23'
  • 22'
    Corner voor Athletic de Bilbao. De bal gaat via Alejandro Catena over de achterlijn.

DOELPUNT ATHLETIC CLUB!

• 19'
      Doelpunt! Osasuna 0, Athletic de Bilbao 2. Schot met rechts van Gorka Guruzeta (Athletic de Bilbao) van heel dichtbij in het midden van het doel. Op aangeven van Nico Williams.
  • 19'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Nico Williams (Athletic de Bilbao) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Íñigo Ruíz de Galarreta.
  • 19'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Oihan Sancet (Athletic de Bilbao) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Iñaki Williams met een voorzet.
  • 17'
    Overtreding van Rubén García (Osasuna).
  • 17'
    Imanol García de Albéniz (Athletic de Bilbao) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 16'
    Corner voor Athletic de Bilbao. De bal gaat via Lucas Torró over de achterlijn.
  • 16'
    Doelpoging van Gorka Guruzeta (Athletic de Bilbao)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 15'
  • 15'
    Oihan Sancet (Athletic de Bilbao) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.