Tweede helft afgelopen, Sevilla 2, Real Mallorca 1.
    Copete (Real Mallorca) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
    Overtreding van Dodi Lukébakio (Sevilla).

DOELPUNT MALLORCA!

DOELPUNT SEVILLA!

• 60'
      Doelpunt! Sevilla 1, Real Mallorca 0. Kopbal van Youssef En-Nesyri (Sevilla) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Suso met een voorzet.
  • 59'
       Wissel bij Real Mallorca. Cyle Larin komt in het veld voor Nemanja Radonjic.
  • 58'
    Corner voor Real Mallorca. De bal gaat via Ørjan Nyland over de achterlijn.
  • 58'
    Kopbal van Antonio Raíllo (Real Mallorca) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Dani Rodríguez met een voorzet.
  • 57'
  • 57'
    Schot met rechts van Nemanja Radonjic (Real Mallorca) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Jaume Costa met een voorzet.
  • 53'
    Corner voor Sevilla. De bal gaat via Pablo Maffeo over de achterlijn.
  • 53'
    Doelpoging van Lucas Ocampos (Sevilla)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Nemanja Gudelj.
  • 52'
    Doelpoging van Martin Valjent (Real Mallorca)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Isaac Romero (Sevilla) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Suso met een voorzet uit een corner.
  • 50'
    Corner voor Sevilla. De bal gaat via Samú Costa over de achterlijn.
  • 49'
    Overtreding van Copete (Real Mallorca).
  • 49'
    Isaac Romero (Sevilla) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 48'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Suso (Sevilla) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Loïc Badé.