Live verslag Vallecano - Mallorca

DOELPUNT VALLECANO!

DOELPUNT MALLORCA!

• 58'
      Doelpunt! Rayo Vallecano 1, Real Mallorca 2. Schot met rechts van Antonio Sánchez (Real Mallorca) vanuit het midden van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Sergi Darder met een steekpass.
  • 57'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Samú Costa (Real Mallorca) van rechts, vanaf grote afstand gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Sergi Darder.
  • 56'
    Overtreding van Sergio Camello (Rayo Vallecano).
  • 56'
    Antonio Sánchez (Real Mallorca) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Álvaro García (Rayo Vallecano) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts. Op aangeven van Iván Balliu met een voorzet.
  • 50'
    Schot met links van Isi Palazón (Rayo Vallecano) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Kike Pérez.
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Kike Pérez (Rayo Vallecano) van heel dichtbij gaat te hoog vanuit een dood spelmoment.
  • 50'
    Doelpoging van Florian Lejeune (Rayo Vallecano)! Schot met rechts vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant en van grote afstand wordt geblokt.
  • 49'
    Overtreding van Toni Lato (Real Mallorca).
  • 49'
    Isi Palazón (Rayo Vallecano) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 48'
    Overtreding van Abdón Prats (Real Mallorca).
  • 48'
    Iván Balliu (Rayo Vallecano) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 48'
    Vedat Muriqi (Real Mallorca) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 48'
    Overtreding van Florian Lejeune (Rayo Vallecano).
  • 45'
    Doelpoging van Vedat Muriqi (Real Mallorca)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Dani Rodríguez.