Estadio de Vallecas Madrid, Spanje

Live verslag Vallecano - Sevilla

DOELPUNT SEVILLA!

• 44'
      Doelpunt! Rayo Vallecano 1, Sevilla 2. Schot met links van Youssef En-Nesyri (Sevilla) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Isaac Romero.
  • 44'
    Schot met links van Isi Palazón (Rayo Vallecano) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Unai López.
  • 43'
    Overtreding van Isaac Romero (Sevilla).
  • 43'
    Isi Palazón (Rayo Vallecano) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 42'
    Schot met rechts van Lucas Ocampos (Sevilla) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek.
  • 39'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Lucien Agoumé (Sevilla) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel.
  • 38'
    Schot met rechts van Youssef En-Nesyri (Sevilla) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Isaac Romero.
  • 37'
  • 36'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Iván Balliu (Rayo Vallecano).
  • 35'
      Isaac Romero (Sevilla) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 35'
  • 35'
    Iván Balliu (Rayo Vallecano) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 34'
    Lucas Ocampos (Sevilla) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 34'
    Overtreding van Aridane Hernández (Rayo Vallecano).
  • 33'
    Overtreding van Lucien Agoumé (Sevilla).
  • 33'
    Álvaro García (Rayo Vallecano) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 30'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Isi Palazón (Rayo Vallecano) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Iván Balliu.
  • 29'
    Lucas Ocampos (Sevilla) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 29'
    Overtreding van Iván Balliu (Rayo Vallecano).

DOELPUNT VALLECANO!

• 28'
      Doelpunt! Rayo Vallecano 1, Sevilla 1. Schot met links van Isi Palazón (Rayo Vallecano) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Alfonso Espino met een voorzet.
  • 26'
    Doelpoging van Sergio Camello (Rayo Vallecano)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Álvaro García.
  • 22'
    Buitenspel Sevilla. Isaac Romero met de pass, maar Youssef En-Nesyri staat buitenspel.
  • 21'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Pep Chavarría (Rayo Vallecano) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Álvaro García.
  • 21'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Aridane Hernández (Rayo Vallecano) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar net naast de rechterbovenhoek. Op aangeven van Unai López met een voorzet uit een corner.
  • 20'
    Corner voor Rayo Vallecano. De bal gaat via Lucas Ocampos over de achterlijn.
  • 20'
    Doelpoging van Iván Balliu (Rayo Vallecano)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Alfonso Espino met een voorzet.