Verbeek: "We hebben legioen meer dan ooit nodig"

25 december 2008, 15:01

Voor Feyenoord komt vrijdag eindelijk een eind aan het, voor hen, dramatisch verlopen voetbaljaar 2008. De Rotterdamse ploeg won dit jaar weliswaar de beker, maar presteerde verder ver beneden peil. Tegen NAC hoopt Feyenoord de jaargang op tweede kerstdag toch nog op een positieve manier af te sluiten.

"We hadden gedacht veel verder te zijn, maar de resultaten vallen tegen", weet coach Gertjan Verbeek. "Dit komt vooral door een ongelooflijke lijst aan blessures. Excuses zoeken heeft echter geen zin. Het enige dat nut heeft, is er met zijn allen keihard aan blijven werken om de boel weer op de rails te krijgen. Iedereen in de selectie realiseert zich dat. Begin januari moeten we tijdens het trainingskamp in Turkije een goede basis leggen voor een mooie reeks in de tweede seizoenshelft."

Voordat de selectie naar Turkije gaat, moet er eerst gevoetbald worden tegen NAC Breda. Door de waslijst aan afwezigen door blessures en schorsingen zal het voor Feyenoord een hels karwei worden om een goed resultaat neer te zetten tegen de Bredanaars. Verbeek hoopt dan ook op de steun van de 'twaalfde man', de fans.

Wattamaleo

Wattamaleo

Door alle afwezigen wordt de Rotterdamse defensie vermoedelijk gevormd door Dwight Tiendalli, Timothy Derijck, Theo Lucius en de 19-jarige Kevin Wattamaleo. In de voorhoede ruimt Verbeek waarschijnlijk een basisplek in voor Andwele Slory.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen